Arda Turan'dan flaş Milli Takım kararı!

Arda Turan'dan flaş Milli Takım kararı!
Ukrayna ve İzlanda ile oynanacak Dünya Kupası Grup Elemeleri maçları öncesi kadroya alınmayan Arda Turan'ın bu karara üzüldüğü ve Milli Takım'ı bırakacağı iddia edildi.

Fransa'da düzenlenen EURO 2016'da ödenmeyen primler nedeniyle Fatih Terim ile araları açılan Barcelona'nın yıldızı Arda Turan, Ukrayna ve İzlanda maçları öncesi Milli Takım aday kadrosuna dahil edilmedi.  Bu olay ise tecrübeli futbolcunun önemli bir karar almasına neden oldu. İşte detaylar..

Barcelona formasıyla 9 maçta 5 gol atıp 4 asist yaparak dünyayı kendine hayran bırakan yıldız oyuncunun, bu karar üzerine milli takımı bırakacağı öğrenildi.

Arda Turan Milli Takım'a veda ediyor

Kendisinin özne olduğu polemiklerin milli takıma zarar verdiğini düşünen Barça’nın yıldızının, Ay Yıldızlı formaya veda edeceği ortaya çıktı. Duygusal bir vedaya hazırlanan Arda Turan’ın yakın çevresi ise, bu konuda her ne kadar deneyimli futbolcuyu haklı görse de konu milli forma olduğu için kendisini kararından vazgeçirmeye uğraşıyor. Ancak Terim’in, “Türk halkından özür dilemeleri lazım” göndermesine, çıktığı televizyon programında, “Ben özür dilenecek bir şey yapmadım” yanıtını vermişti. Arda Turan’ın veda açıklamasını hafta başında yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.