Kardemir Karabükspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda

Kardemir Karabükspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda
Süper Lig'in 6. haftasında 6 puanlı iki takım Karabüskpor ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Peki merakla beklenen Kardemir Karabükspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Igor Tudor yönetiminde bu sezon çıkış yakalayan Kardemir Karabükspor, Ersun Yanal yönetiminde beklenenin altında performans sergileyen Trabzonspor'u konuk ediyor. Futbolseverlerin merakle beklediği Kardemir Karabükspor - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Maç öncesi bilgiler haberimizde...

 

Saat 16.00'da Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynayacak maçı, hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Mücadeleyi Lig TV canlı yayınlayacak.

TRABZONSPOR, ÜSTÜSTE 2 KEZ KAZANMAK İSTİYOR

Sezona istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, oynayacağı Kardemir Karabükspor'u mağlup ederek hem bu sezonki ilk deplasman galibiyetine imza atmak, hem de üst üste 2'nci defa kazanmak istiyor.

KAZANAN KADRODA ISRAR

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın Atiker Konyaspor'u 1-0 mağlup eden ilk 11'i büyük oranda koruyacağı bildirildi. Ersun Yanal'ın sadece orta sahada değişiklik yapabileceği, Atiker Konyaspor maçında yedek kulübesinde oturan Onazi'yi yeniden 11'e monte edebileceği belirtildi.

17'NCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor, oynayacakları maçla birlikte ligde 17'nci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 16 maçta bordo mavililerin rakibi karşısında galibiyetlerde 9-3 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakip filelere 31 gol gönderirken, kalesinde ise 15 gol gördü.

MEHMET EKİCİ KART SINIRINDA

Trabzonspor'un, Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maç öncesi Mehmet Ekici, kart sınırında bulunuyor. Mehmet Ekici'nin son olarak Atiker Konyaspor maçında gördüğü kartla bu sezon ligdeki sarı kart sayısı 3'e ulaştı. Kardemir Karabükspor karşılaşmasında da sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek olan Mehmet Ekici, takmının ligde sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor müsabakasında forma giyemeyecek. Teknik direktör Yanal'da bu yüzden Mehmet Ekici'yi dikkatli olması konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.