Kasımpaşa Kayserispr maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta

Kasımpaşa Kayserispr maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta
Süper Lig'de zor bir sezon geçiren Kasımpaşa, Kayserispor'u konuk ediyor. Peki merakla beklenen Kasımpaşa - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ekonomik sebepler nedeniyle bir çok önemli oyuncusuyla yolları ayırmak zorunda kalan ve Rıza Çalımbay'ın da görevden ayrılması ile ligde zor bir sezon geçiren Kasımpaşa sahasında Kayserispor'u konuk ediyor. Karşılaşma öncesi Kasımpaşa 5 maçta 1 puan toplarken, Kayserispor 5 maçta 5 puan kazandı. Peki merakla beklenen Kasımpaşa - Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Maç öncesi bilgiler haberimizde...

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın sahasında Kayserispor'u konuk edecek.

Süper Lig'de geride kalan 5 haftada 1 beraberlik, 4 mağlubiyet alarak henüz galibiyetle tanışamayan lacivert-beyazlı ekip, Kayserispor'u yenerek kötü gidişe "dur" demek istiyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın ardından göreve gelen Kemal Özdeş yönetiminde çıktığı Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarından mağlup ayrılan Kasımpaşa, 5 maçta aldıkları 1 puanla ligde son sırada bulunuyor. İstanbul temsilcisi, ligdeki tek puanını 2. haftada iç sahada oynadığı Adanaspor maçında 1-1'lik sonuçla elde etmişti.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini alan Kayserispor ise Kasımpaşa deplasmanından 3 puanla ayrılarak, puan cetvelinde alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

KASIMPAŞA KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in altıncı hafta karşılaşması kapsamında oynanacak olan Kasımpaşa-Kayserispor maçı 01 Eylül Cumartesi günü saat 16.00'da Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu maçı Ali Palabıyık yönetirken yardımcılıklarını Cem Satman ve Ekrem Kan üstlenecek.

SAVUNMALAR ALARM VERİYOR

Kasımpaşa ve Kayserispor, 5. hafta itibarıyla ligin en çok gol yiyen takımları durumunda bulunuyor.

Süper Lig'in 5. haftasında Bursaspor'a 1-0 yenilerek ligde yediği gol sayısı 12'ye yükselen lacivert-beyazlılar, en çok gol yiyen takım konumunda. Geçen hafta oynadıkları Çaykur Rizespor maçında kalesinde 1 gol gören Kayserispor ise 10 golle lacivert-beyazlıların ardından en çok gol yiyen ikinci ekip oldu.

Öte yandan Kasımpaşa ve Kayserispor, ilk 5 haftada oynadıkları maçlarda rakiplerine karşı kalelerini gole kapatamadı.

SON MAÇ KAYSERİSPOR'UN

Spor Toto Süper Lig'de, 2015-2016 sezonunda iki takım arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan son karşılaşmayı, sarı-kırmızılılar 2-1 kazanmıştı.

Rakibine karşı evinde son galibiyetini 2013-2014 sezonunda 3-1'lik skorla alan lacivert-beyazlılar, bu maçtan sonra oynadığı üçü resmi biri hazırlık maçı olmak üzere 4 mücadelede sarı-kırmızılara üstünlük kuramadı.

2013-2014 ve 2014-201515 sezonlarında deplasmanda rakibiyle 0-0 berabere kalan Kasımpaşa, ikinci maçta ise rakibine 2-1 mağlup oldu.

Ayrıca iki takım arasında sezon başında yapılan hazırlık maçını Kayserispor 1-0 kazanmıştı.

Kasımpaşa'da sakatlıkları bulunan Sadiku ve Koita'nın Kayserispor karşılaşmasında oynamaları beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.