Konya'da uyuşturucu satıcısı beline poşet bağladı! Nedeni ise..

Konya'da uyuşturucu satıcısı beline poşet bağladı! Nedeni ise..
Konya'da gençleri zehirleyen 6 şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. uyuşturucu satıcının mahkmeye belinde bağlı poşetle gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Mahkemeye neden böyle geldiği daha sonra anlaşıldı.

Uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 6 şüpheliden biri olan vea ltına kaçıran uyuşturucu satıcısı mahkemeye beline bağladığı poşetle gitti.

Şüphelilerden biri polis diğeri ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıdı. 4 şüpheli ise tutuklandı. Tutuklanan şüphelilerden 41 yaşındaki Abdullah Ö.'nün, adliyeye sevk edilmeden öncesağlık kontrolü için getirildiği hastaneye, sürekli altına tuvaletini yaptığı gerekçesiyle pantolonun üzerine belden aşağısına bağladığı poşetle geldiği görüldü.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri geçen salı sabahı düzenledikleri operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiası ile 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 1'i polisteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. 

--7728486.jpeg

ALTINA POŞET BAĞLADI

Diğer 5 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. Konyaeğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden 41 yaşındaki Abdullah Ö.'nün, sürekli altına tuvaletini yaptığı gerekçesiyle pantolonun üzerinden belden aşağısına bağladığı poşetle gelmesi dikkat çekti. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i savcılıktaki sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, aralarında Abdullah Ö.'nün de bulunduğu 4 şüpheli uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.