Gaziantepspor Bursaspor maçı hangi kanalda muhtemel 11'ler

Gaziantepspor Bursaspor maçı hangi kanalda muhtemel 11'ler
Süper Lig'in 6.haftasında Gaziantepspor ile Bursaspor karşı karşıya geliyor. Peki merakla beklenen Gaziantepspor - Bursaspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Süper Lig'de geride kalan 5 haftada 4 puan toplayan Gaziantespor 12 puanlı Bursaspor'u konuk ediyor. Futbolseverlerin merakla beklediği Gaziantepspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç öncesi bilgileri haberimizde bulabilirsiniz...

GAZİANTEPSPOR-BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantepspor ile Bursaspor karşılaşacak. Gaziantepspor-Bursaspor maçı 01 Ekim Cumartesi günü(bugün) saat 19.00'da başlayacak. Kamil Ocak Stadyumu'nda Tolga Özkalfa'nın yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Özkalfa'nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve İbrahim Bozbey üstlenirken, dördüncü hakem Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Gaziantepspor: Gökhan- Barış, Elyasa, Şenol, Hintum, Muhammed, Kislyak, Abdülkadir, Putsila, Larsson, İlhan

Bursaspor: Harun- Erdem, Ertuğrul, Sivok, Aziz Behich, Şamil, Merter, Del Valle, Batalla, Josua John, Kubilay Kanatsızkuş

SÜPER LİG'DE 57. RANDEVU

İki ekip, bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig'de 57. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 56 karşılaşmada Gaziantepspor, 23 kez 3 puana uzanan taraf olurken, Bursaspor ise 21 müsabakada rakibine üstünlük kurmayı başardı. 12 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

GAZİANTEPSPOR 5 MAÇTIR YENİLMİYOR

Ev sahibi Gaziantepspor, Süper Lig'de Bursaspor'a karşı oynadığı son 5 karşılaşmada da mağlup olmadı. 2 galibiyet, 3 beraberlik elde eden kırmızı-siyahlılar, bu maçlarda 7 gol atarken, kalesinde ise 4 gol gördü. Ayrıca yeşil-beyazlılar, ligde Gaziantepspor deplasmanında oynadığı son 6 maçta 2 kez mağlup oldu.

BURSASPOR'DA 6 EKSİK

Yeşil-beyazlılarda kart cezalısı İsmail Konuk'un yanı sıra sakatlıkları süren Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir, Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal ve Sane bugün oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek. Kasımpaşa maçında ayağına darbe alan Ricardo Faty'nin durumunun ise maç saati netlik kazanacağı ancak oynama ihtimalinin az olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.