Fenerbahçe Osmanlıspor maçı skor kaç kaç?

Fenerbahçe Osmanlıspor maçı skor kaç kaç?
Fenerbahçe Osmanlıspor maçı skor kaç kaç merak konusu. İki takımda maça hazır ve sahadan galip ayrılmak istiyor. İşte Fenerbahçe Osmanlıspor maçı skor ve detaylar..

Süper Lig’in ilk 3 haftasında 1 beraberlik, 2 yenilgi alarak tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan sarı-lacivertliler, ardından yaptığı iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Ligin 4. haftasında 5-1 kazandığı Kasımpaşa maçıyla çıkışa geçen sarı-lacivertli ekip, 5. haftada Gaziantepspor’u 2-1, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Hollanda temsilcisi Feyenoord’u 1-0’lık skorlarla mağlup etti. Son üç maçını da kazanarak taraftarının yüzünü güldüren Fenerbahçe, Osmanlıspor deplasmanından da galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe 1-1 Osmanlıspor

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi’nde İsviçre 2. Futbol Ligi takımlarından Zürih’e yenilen Osmanlıspor, bu sezon resmi maçlardaki ilk mağlubiyetini alırken, Süper Lig’de henüz yenilgi yüzü görmedi.

Osmanlı Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçta hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Mücadele Lig TV'den naklen ekranlara gelecek.

Emenike 3 maçtır gol atıyor

Fenerbahçe’nin Osmanlıspor maçında gol yollarındaki en büyük kozu, son 3 karşılaşmada da gol bulan Emmanuel Emenike olacak. Sezona UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Monaco ile yapılan iki maçta attığı 3 golle iyi bir başlangıç yapan Emenike, ardından çıktığı 5 müsabakada gol sevinci yaşayamadı. Ligin 4. haftasındaki Kasımpaşa maçında 1 kez fileleri havalandırarak suskunluğunu bozan 29 yaşındaki forvet, Gaziantepspor ve Feyenoord müsabakalarında da birer kez gol attı.

15. kez karşılaşacaklar

Fenerbahçe ile Osmanlıspor, Süper Lig’de 15. kez karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, eski adı Ankaraspor olan rakibiyle geçmişte ligde 14 kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, geride kalan maçlardan 2’si hükmen olmak üzere 9’unu kazandı, başkent ekibi 2 kez galip geldi, 3 müsabaka ise berabere bitti. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe’nin 6’sı hükmen galibiyetlerden doğan 24 golüne, Ankara temsilcisi 11 golle yanıt verdi. Geçen sezon Ankara’daki maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı, İstanbul’daki müsabaka golsüz sona erdi. Taraflar arasında 2009-2010 sezonunda oynanması gereken karşılaşmalar, Türkiye Futbol Federasyonunun o zamanki adıyla Ankaraspor’un lisansını iptal etmesiyle 3-0 Fenerbahçe lehine tescil edilmişti.!

Ankara’daki maçlar

Fenerbahçe ile Osmanlıspor arasında Ankara’da yapılan 7 lig maçından, 2’sini ev sahibi ekip, biri hükmen olmak üzere 3’ünü Fenerbahçe kazandı, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı. Başkentte Osmanlıspor’un 7 golüne, Fenerbahçe, 3’ü hükmen galibiyetten olmak üzere 10 golle yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.