Burak Yılmaz'dan prim açıklaması

Burak Yılmaz'dan prim açıklaması
Burak Yılmaz, Galatasaray-Antalyaspor maçını izlemek için Türk Telekom Arena'ya geldi. Maç sonrası açıklama yapan yıldız oyuncu, milli takımda prim tartışması iddialarına değindi.

Futbol kariyerini Çin'in Beijing Guoan ekibinde sürdüren Galatasaray'ın eski futbolcusu Burak Yılmaz, sarı-kırmızılıların Antalyaspor ile yaptığı maç için Türk Telekom Arena'da yerini aldı.

Aynı zamanda Antalyaspor altyapısından yetişen Burak Yılmaz, tribünde Galatasaraylı futbolseverlerle fotoğraf çektirdi.

Burak Yılmaz maç öncesinde GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Burak "Galatasaray, burada daha nice maçlar oynayacak. Umarım 100. maçımızda da galip geliriz. Taraftarımız her zaman bizim itici gücümüz. Bizlerin performansına etki edecek tek etken. Bunu hep söyledik. Olmaz denen maçları bile taraftarımız sayesinde çevirdik. Zaferler, cefakar taraftarımız sayesinde oldu. Umarım bu sena sefasını sürecekler. İlk 5 hafta önemli puanlar aldık. Takım daha tam form tutmadı. Tuttuğu anda kimse önümüzde duramaz. Gönlümden geçen Galatasaray'ın şampiyon olması, sonuna kadar iddialı bir şekilde götürüp şampiyon olacağız" dedi.

Çin'deki yaşantısına da değinen Burak "Çin'de hayat çok farklı. Alışmak zor oldu ama süreci atlattım. Futbolun dili her yerde aynı. Futbolda sorun yok ama yaşam tarzında zorlanmıştım. Sonuçlar ve goller de gelince bir problemim kalmadı. Gözden uzağım ama umarım gönülden ırak olmam. Galatasaray taraftarının duasını hissediyorum. Maçı da izlemek için koşa koşa geldim. Arkadaşlarımın yanında olmak istedim" ifadesini kullandı.

MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

Burak Yılmaz'ın Galatasaray'ın 3-1 kazandığı Antalyaspor maç sonrası da açıklamaları oldu.

Burak, Fatih Terim'in takım kaptanı Arda Turan'ın yanı sıra kendisi ve Selçuk İnan'ı milli takıma almamasıyla ilgili sorular üzerine, şöyle konuştu:

"Buraya takımımızı desteklemek için geldim. Sadece Galatasaray için buradayım. Bizim yerimize milli takımda olan arkadaşlarımız var. İki tane çok önemli maçımız var. Şu anda konuşmak doğru değil. Burada söylediğim şey yanlış anlaşılabilir. Hocamızı, milli takımımızı, arkadaşlarımızı kötü duruma düşürmek, eleştirmek bize yakışmaz. Arda zaten konuştu ve gerekli şeyleri söyledi. Ben de yeri ve zamanı geldiğinde konuşurum. Şu anda iki tane çok önemli maçımız var. Hem arkadaşlarımız hem de ülkemiz için konuşmanın doğru olmadığını düşünüyorum ama bu benim söyleyecek bir şeyim olmadığı anlamına gelmiyor. Sadece yeri ve zamanı değil. Kişiler önemli değil. Hepimiz ülkemizin, milli takımımızın arkasında olmamız lazım. Milli takıma başarılar diliyorum. Olup olmamak çok önemli değil. Önemli olan desteklemektir. Biz de dışarıdan duamızla destekliyoruz."

"ZAMANI GELİNCE AÇIKLAYACAĞIM"

Milli takımda prim tartışması yaptıklarıyla ilgili iddiaların kendisini rahatsız ettiğini belirten Burak, "Bu konu beni çok rahatsız ediyor. Asla prim almadım ama bir kere bile lafını etmedim. Arda da etmemiştir. Arda, benim hakkımı da savunmamıştır. Arda'nın savunduğu şey başkadır. Bunu yeri geldiği zaman en ince ayrıntısına kadar söyleyeceğim ama şu an zamanı değil. Bunun böyle olmadığını zaten herkes biliyor" ifadelerini kullandı.

Golcü futbolcu, milli takıma küsmesinin söz konusu olmayacağını vurgulayarak, "Milli takıma çağrılmak şereftir. Milli takım, namustur, ülke ve bayraktır. Hepimiz göreve hazırız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.