İzmir'de patlayan su borusu 1 aydır tamir bekliyor

İzmir'de patlayan su borusu 1 aydır tamir bekliyor
İzmir’de patlayan su borusunun yetkililer tarafından bir aydır tamir edilmemesine öfkelenen bir vatandaş, havuza dönen mahalleyi görüntüledi.

İzmir’de patlayan su borusunun bir aydır boşa akması ve mahallenin göle dönmesine sinirlenen bir vatandaş, cep telefonu ile çektikleri rezilliği görüntülerken yaşadıklarını da öfkelenerek anlattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’ni defalarca aramalarına rağmen bir türlü bir ekibin gelmediğini öne süren vatandaş, sular altında kalan alanı cep telefonu ile görüntüledi. İzmir’in Karşıyaka ilçesi Şemikler Mahallesi’nde çekilen ve sosyal medyada yayınlanan görüntü birçok kişi tarafından da paylaşıldı.

“BASAMAKLAR KOYARAK BİZ HİZMET EDİYORUZ”

Görüntülerde vatandaş, “Şemikler Mahallesi defalarca aranmasına rağmen kaale alınmayan mahalle, havuz. Bir aydır tonlarca su kanalizasyona gidiyor. İnsanlar geçsin diye basamaklar koyarak biz hizmet ediyoruz. Bu kadar duyarsızlık olmaz. Bu CHP zihniyeti insanlara eziyetten başka bir şey değil. Tam bir aydır bu sular akıyor” dedi.

“DUVAR PATLAYACAK EN SONUNDA BİRİ ÖLECEK, YAPACAKLAR”

Hizmetlerde zengin fakir ayrımı yapıldığını savunan vatandaş, “Su borusu binanın altında, defalarca söylememize rağmen gelen arkadaşlar, 3 liralık boru değiştireceklerine 13 liralık parça değiştirip devleti zarara sokuyorlar. Hadi onu da geçtik ama yazık günah ya. İnsan olsunlar vicdanlı olsunlar. Vicdan lazım vicdan. Bu kadar suya ihtiyaç varken yazık. Bir aydır fokur fokur kaynıyor. En sonunda duvar patlayacak, duvar devrilecek üstümüze. Burada biri ölecek, facia yaşanacak ondan sonra yapacaklar” ifadelerini kullandı.

İZSU yetkilileri ise mahallede şebeke hattı yenilendiği için sorun yaşandığını belirterek, ilgili çalışmaların takibinin yapıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.