Hırsızlar 15 dönüm ekini hasat edip çaldılar

Hırsızlar 15 dönüm ekini hasat edip çaldılar
Tokat'ta mısır tarlasına gelen hırsızlar ekinleri hasat ederek çaldı.

Tokat'ta ilginç bir hırsızlık vakası yaşandı. Pazar ilçesinde 6 yıldır kiraladığı tarım arazisinde yaklaşık 25 dönüm alana mısır eken 36 yaşındaki çiftçi İsa Demirel tarlasını kontrole gittiğinde şok yaşadı.

HIRSIZLAR 15 DÖNÜMLÜK ARAZİSİNİ HASAT ETTİLER

Yolun kenarındaki mısırlar dururken, iç tarafta kalan arazideki yaklaşık 15 dönümlük kısmın hasat edildiğini fark eden Demirel, ne yapacağını şaşırdı. Tarla komşularından tarlasının 3 gün önce hasat edildiğini öğrenen Demirel, yaşanan hırsızlık olayını polis ve jandarmaya bildirdi.

10-15 BİN LİRA ZARAR ETTİ

Hasat için gün sayan ve uzun süredir verdiği emeğinin boşa gitmesine üzülen Demirel, yaklaşık 10-15 bin TL zararı olduğunu söyledi.

"BANKADAN KREDİ ÇEKTİM"

Tarlanın hasat edilmek suretiyle mısırların çalındığını görünce başından kaynar sular döküldüğünü ifade eden Demirel, "Komşularımı aradığımda biçerdöverin hasat yaparak kamyona yüklediğini öğrendim. Bankadan kredi çektim, emek verdim. Bir sürü borcum var. Burayı 7-8 bin TL’ye kiraladım. Hırsızların biran önce bulunmasını istiyorum. Memleketimizde bugüne kadar olmayan bir olay" dedi.

Tahsin Demirel ise hasat zamanı yapılan hırsızlığın halen şokunu atlatamadıklarını ifade ederek, "Bir yıllık emeğimiz boşa gitti. Bu hırsızların bulunmasını istiyoruz. Böyle bir hırsızlık görmedik bugüne kadar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.