İngiliz kız Türk tacizcisini rezil etti

İngiliz kız Türk tacizcisini rezil etti
İngiltere'de yaşayan Abby adlı kıza internet üzerinden çıplak fotoğraflarını gönderen Türk tacizci tüm dünyaya rezil oldu.

 

İngiliz Abby Mary (19) kendisini sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan taciz eden, Türkiye’de yaşayan ve polis memuru olduğu iddia edilen adamı öyle bir rezil etti ki tüm dünaydan tepki yağdı. Abby, kendisine yolladığı çıplak fotoğraflarını ve mesajlarını yayınlayarak deşifre ettiği şahsın yazdığı mesajları da yayınladı. Abby, 16 yaşında olduğunu söylemesine rağmen, polis memuru olduğu iddia edilen S.T.’nin, kendisini taciz ettiğini öne sürdü ve adamın yolladığı çıplak fotoğrafları sosyal medyadan yayınladı. İnternet ortamında ise olaya tepkiler çığ gibi büyüyor. 

BAKİRE OLUP OLMADIĞINI SORUYOR!

Kişisel Facebook hesabından olayı anlatan genç kız, bütün konuşmaların ekran görüntülerini yayınlayan 19 yaşında olan Abby, '16 yaşındayım' demesine rağmen S.T. evlenmek için kızı Türkiye’ye davet ediyor, bakire olup olmadığını soruyor, kıza çıplak resimlerini yolluyor. Yaşadığı olayın başka kızların başına gelmemesi için,“İnsanların bu tür sapıklara dikkat etmesi için paylaşıyorum” diyen Abby kullanıcıların S.T.’yi şikayet etmelerini istedi.

turkiyedeki-tacizcisini-boyle-rezil-etti-ingiltere-sadece-haber.jpgturkiyedeki-tacizcisini-boyle-rezil-etti-sadece-haber.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.