Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Milyonlarca takipçisi olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi için yeni sezon ne zaman başlayacak büyük merak konusu. Dizinin sevenleri büyük bir heycanla beklemekte. İşte Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili detaylı bilgiler...

Kurtlar Vadisi Pusu hayranları sabırsızlıkla yeni sezonu bekliyor. Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun hangi kanalda yayınlanacağı hakkında halen belirsizlik söz konusu. Geçtiğimiz günlerde dizinin yapımcısı Pana Film'e yakın kaynaklar, yeni sezon için Kanal D ile görüşme halinde olunduğunu duyurmuştu. Ancak gelen son bilgilere göre, şu ana kadar görüşmelerden bir netice çıkmadı.

Bir dönem 'Arka Sokaklar'da rol alan Uğur Pektaş'un kadroya dahil olduğu 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun, yeni sezonda 15 Temmuz darbe girişimini anlatması bekleniyor.

ZİRVEYİ HİÇ BIRAKMADI

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda yine ekrana gelecek. Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi yayınlandığı her sezonda çok fazla seyredildi ve hiçbir zaman zirveyi bırakmadı. Ancak dizinin hayranları 300. bölüm sezon finalinden bu yana yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor.

merak edilen dizinin yayın tarihi ve yayınlanacağı kanal belli olmadı ancak; bir dönem Arka Sokaklar'da rol alan Uğur Pektaş kadroya dahil olan isimlerden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.