Lens itiraf etti! "Sakatlığımın sebebi.."

Lens itiraf etti! "Sakatlığımın sebebi.."
F.Bahçe'nin sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı başarılı futbolcu Jeremain Lens; “kendimi göstermek ve takıma katkıda bulunmak için tam hazır olmadan kendimi zorlandım ve yeniden bir sakatlık yaşadım.”dedi.

F.BAHÇE forması ile önemli bir çıkış yakalayan ancak sakatlık yaşayan Jeremain Lens, yakın çevresine önemli itiraflarda bulundu. Hollandalı oyuncu sezon öncesinde Sunderland ile hazırlık döneminde yeterince iyi çalışamadığının altını çizerek o dönem yaşadığı sakatlığın buna engel olduğunun altını çizdi.

 
BU sezon geride kalan 3 lig maçında 4 asist yaparak sarı-lacivertlilerin hücum gücüne büyük bir katkı yapan Jeremain Lens, “F.Bahçe taraftarı daha beni tam olarak hazır görmedi. Maalesef kendimi göstermek ve takıma katkıda bulunmak için tam olarak hazır olmadan kendimi çok fazla zorlandım ve yeniden bir sakatlık yaşadım. 
 
HERKESİN bugüne kadar izlediği Lens henüz yüzde 50 performans ile oynuyor. Bu seviyeyi yavaş yavaş yükselteceğim. Daha da hazır olunca herkes çok daha iyi takıma çok daha fazla katkı yapan bir Lens görecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.