Türkiye Ukrayna maçı skor kaç kaç, geniş özet

Türkiye Ukrayna maçı skor kaç kaç, geniş özet
Nefesleri kesecek maçın başlamasına saatler kaldı. Türkiye Ukrayna maçı saat kaçta, Skor kaç kaç olur? Taraftarların merak ettikleri soruların yanıtına haberimizde yer verdik. İşte Türkiye Ukrayna maç detayları...

Türkiye-Ukrayna maçına saatler kaldı... EURO 2016'ya son saniyede İzlanda karşısında alınan galibiyetle giden ancak prim tartışmaları ve gruplaşmalar sebebiyle başarısız bir turnuva geçiren A Milli Futbol Takımımız'da yeni hedef Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası... 2018'de Rusya'da organize edilecek olan Dünya Kupası için I Grubu'nda yer alan Türkiye, ilk maçında Hırvatistan'la deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Rakibimiz Ukrayna da aynı skorla İzlanda'yla içeride beraberlik elde etmişti. 

Türkiye 2- 2 ukraynA


2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. maçında A Milli Takımımız Ukrayna ile 2-2 berabere kaldı. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan ve 2-0 geriye düştüğümüz maçta Millilerimiz müthiş bir geri dönüşe imza atarak skoru 2-2'ye getirmeyi başardı ancak kalan sürede golü bulamayınca nefes kesen geri dönüş yarıda kaldı ve Milliler sahadan beraberlikle ayrıldı. Ukrayna'nın gollerini 24. dakikada penaltıdan Yarmolenko ve 27. dakikada Artem Kravets kaydederken Millilerimiz'in golleri 45+1'de Ozan Tufan ile 81. dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu kaydetti. Bu sonuçla birlikte A Milli Futbol Takımımız ve Ukrayna gruptaki ikinci maçlarında puanlarını 2'ye yükseltti.

 

Türkiye-Ukrayna maçı detayları... 

Türkiye-Ukrayna maçı 6 Ekim 2016 perşembe günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak olan mücadele TV8'den naklen yayınlanacak.

 

Türkiye - Ukrayna maçı oranları

A Milli Takım'ın, Dünya Kupası Elemeleri'nde Ukrayna'yı misafir edeceği maçın İddaa oranları açıklandı.

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda mücadele veren A Milli Futbol Takımı'nın, Ukrayna'yı konuk edeceği maçın İddaa oranları resmen açıklandı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşmada Ay-Yıldızlı ekibin galibiyetine 1.90 oran verildi.

Kritik mücadelenin beraberlikle sonuçlanmasının oranı 3.00 oldu.

Dünya futbolunun efsane ismi Andriy Shevchenko'nun çalıştırdığı misafir takımın kazanma oranı ise 2.90 olarak belirlendi.

Muhtemel 11'ler:

Türkiye: 

Volkan Babacan - Şener Özbayraklı - Ömer Toprak - Hakan Balta - Caner Erkin - Ozan Tufan - Mehmet Topal - Emre Mor - Hakan Çalhanoğlu - Volkan Şen - Cenk Tosun

Ukrayna: 

Pyatov - Butko - Kucher - Rakitskiy - Sobol - Stepanenko - Zozulya - Yarmolenko - Zinchenko - Konoplyanka - Kovalenko

Ukrayna'nın başında tanıdık isim

Türkiye'nin rakibi Ukrayna'nın başında ise dünya futbolunun tanındık isimlerinden Andriy Shevchenko bulunuyor. Türkiye resmi maçlarda Ukrayna'yla son olaran 2006 Dünya Kupası elemelerinde karşı karşıya gelmiş. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmaYI 3-0 Ukrayna kazanmış, Shevchenko da 2 gol atmıştı. Yıldız oyuncunun maç içinde Servet Çetin'e attığı çalımlar uzun süre gündemden düşmemişti. Ukrayna'da oynanan maçı ise Tümer Metin'in golüyle Milli Takımımız kazanmış ve adını play off turuna yazdırmayı başarmıştı. 

Türkiye-Ukrayna maçını Alman Grafe yönetecek

A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nda 6 Ekim 2016 Perşembe günü Ukrayna ile oynayacağı maçı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda saat 21.45’te başlayacak müsabakada, Grafe’nin yardımcılıklarını Thorsten Schiffner ile Holger Henschel yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Marco Fritz olacak.

Caner Erkin A Milli Takım kadrosunda

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'da değişiklik yaparak Caner Erkin'i kadroya aldı.

A Milli Futbol Takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Ukrayna ve İzlanda maçları için 30 Eylül'de açıklanan aday kadroda yer alan milli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, nükseden sakatlığı sonucu artan ağrıları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Kaldırım'ın yerine Caner Erkin aday kadroya dahil edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.