St. Pauli'de forma giyen Enver Cenk Şahin ve Ersin Zehir'den onurlu duruş!

St. Pauli'de forma giyen Enver Cenk Şahin ve Ersin Zehir'den onurlu duruş!
Almanya'nın St.Pauli kulübü terör propagandası yapan Amedsporlu futbolcu Deniz Naki'ye destek vermek için futbolcunun adının yazdığı forma ile sahaya çıktı ancak Enver Cenk Şahin ve Ersin Zehir o formaları giymediler.

Almanlar'ın teröre desteği bir kez daha gün yüzüne çıktı. Bundesliga 2 ekibi St.Pauli, dün Werder Bremen'le oynadıkları hazırlık maçına terör propagandası yapan eski futbolcuları Deniz Naki'ye destek vermek için formalarının arkasında futbolcu isimleri yerine "Naki" yazısıyla çıktı. 

Türk futbolcular rest çekti!

Bundesliga 2 ekiplerinden St. Pauli forması giyen Enver Cenk Şahin ve Ersin Zehir, Werder Bremen'le oynanacak hazırlık maçı öncesinde kulüplerine rest çekti. Türk futbolcuların bu restinin sebebi ise terör örgütü propagandası yapan futbolcu Deniz Naki'nin soyadıyla mücadeleye çıkacak olunması...

deniz-naki.jpg

Kadrosunda iki Türk futbolcu bulunduran Alman kulübü, Werder Bremen'le oynanacak hazırlık maçı öncesinde sahaya Naki soy isimleriyle çıkma kararı aldı. Ancak Türk futbolcular Enver Cenk Şahin ve Ersin Zehir bu karara uymadı ve kendi soyadlarıyla mücadeleye çıkmak istedi.

deniz-naki-2.jpg

Kulübün resmi sosyal medya hesabı da Türk futbolcuların soy isimlerinin bu yüzden Naki olarak değiştirilemediğini açıkladı. Bu hareketin ardından bir çok futbolsever Enver Cenk Şahin ve Ersin Zehir'e destek mesajları attı.İşte St.Pauli'nin Werder Bremen maçı öncesi yaptığı uygulama ve Türk futbolcuların duruma tepkisi;

deniz-naki-3-kadrolar-st-pauli.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.