Bozdağ'dan FETÖ'cülere çağrı!

Bozdağ'dan FETÖ'cülere çağrı!
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanma imkanı var, bunu elinin tersiyle itmesin, bundan yararlanmanın yoluna baksın" dedi.

Bozdağ, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin medyanın duruşuyla vatandaşın milli iradeye, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, geleceğine sahip çıkmasıyla başarısız olduğunu söyledi.

Türk milletinin o gün bir kahramanlık destanı yazdığını vurgulayan Bozdağ, başka bir ülkede demokrasisine, hukukuna, iradesine, özgürlüğüne, seçilmişlerine böyle ölümüne sahip çıkan başka bir halk iradesi olsaydı, uluslararası örgütler ile pek çok demokratik ülkenin o ülkenin halkına ve hükümetine dünyanın en saygın ödüllerini vermek için yarışacaklarını dile getirdi.

Bozdağ, Türk halkının ortaya koyduğu o ölümüne iradenin batıda, ABD'de, demokratik ülkelerde ve uluslararası örgütlerde saygın bir karşılık görmediğini ifade ederek, "Çünkü onlar demokrasi, insan hakları, refah, huzur ve benzeri şeyleri kendilerinde olduğu zaman, başkalarında da eleştirildiği zaman çok güzel görüyorlar. Eksik olduğu zaman güzel görüyorlar, yanlış olduğu zaman güzel görüyorlar ama kendilerinden daha iyi olmasına da tahammül edemiyorlar." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.