Hakan Çalhanoğlu: "Emre Mor'a kıyamadım, bir dahaki sefere.."

Hakan Çalhanoğlu: "Emre Mor'a kıyamadım, bir dahaki sefere.."
Ukrayna maçında kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Hakan Çalhanoğlu, yanına gelen Emre Mor'un serbest vuruşu kullanmak istemesi sonrası topu genç oyuncuya bırakmıştı. Peki o an ve sonrasında neler yaşandı?

2-2 sona eren Ukrayna maçının en kritik anlarıydı.. 84. dakikada Emre Mor, rakip tarafından düşürüldü ve tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandık. Skoru 3-2'ye getirecek önemli bir fırsattı.

Bundesliga'nın tarihine geçen en önemli frikikçilerden Hakan Çalhanoğlu topun başına geçecekti ancak Emre Mor bu vuruşu kullanmak istedi. Emre'nin o sırada televizyonlara yansıyan saf ve hatta çocuksu ricası izleyenleri oldukça etkiledi. Sonrasında genç oyuncunun vuruşu auta gitti.

Hakan Çalhnaoğlu o anları anlattı:

"AĞABEY İZİN VER" DEYİNCE...

"Emre Mor, faulü aldı. Ona yapılan bir fauldü. Geldi yanıma ve "Hakan ağabey, lütfen ben vurabilir miyim? Kendimi çok iyi hissediyorum. İzin ver ben atayım' dedi. Ben de düşündüm, sağ taraf ve sol ayak. Belki güzel çevirir. 'Tamam' dedim ve Emre'yi kırmak istemedim. İyi niyetten ona bıraktım. Belki kendisini iyi hissettiği için atar golü ve güzel bir vuruş yapar dedim. Ama ondan sonra iş bana döndü. Soyunma odasında, 'Neden sen atmadın' diye herkes bana kızdı. Ama olsun. O da daha genç. Ona da şans vermek istedim. Olmadı. İnşallah bir dahaki maçta daha farklı şeyler olur."

(Hürriyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.