Çalık: FETÖ bitti, sıra PKK’da!

Çalık: FETÖ bitti, sıra PKK’da!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, "FETÖ bitti, sıra PKK’da." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) devlet içindeki yapılanması bozulunca, PKK'nın fevri saldırılarla can yakmaya çalıştığını belirterek, "FETÖ bitti, sıra PKK’da. Haince, alçakça, menfurca gerçekleştirdikleri saldırıların altında kuyruklarının sıkıştığı gerçeği yatmaktadır. " değerlendirmesinde bulundu.

Çalık, Hakkari'deki terör saldırısıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, terör örgütü PKK'nın hainlikte sınır tanımadığını belirterek, hainlerin, alçak saldırısını şiddetle lanetledi.

PKK ile aynı bataklıktan beslenen Fetullahçı Terör Örgütü'ne, karşı son birkaç aydır yapılan operasyonların başarıya ulaştığını aktaran Çalık, "FETÖ’nün devlet içindeki yapılanması bozulunca, PKK fevri saldırılarla canımızı yakmaya çalışıyor. FETÖ bitti, sıra PKK’da. Haince, alçakça, menfurca gerçekleştirdikleri saldırıların altında kuyruklarının sıkıştığı gerçeği yatmaktadır. Dağ ve kırsalda son aylarda yapılan operasyonlarda güvenlik görevlilerimizin başarı sağlamasıyla hain PKK, kan kaybetti. Köşeye sıkıştığını anlayan hainler, korkudan ne yapacağını bilememektedir." ifadelerini kullandı.

Açıklamasında, "Kürt vatandaşların temsilcisi olduğunu iddia edenler, bugün Kürt kardeşlerimizi katletmektedir" ifadesine yer veren Çalık, bölgeden istediği halk desteğini alamayan şer odaklarına karşı gösterilen birlik ve beraberlik ruhunun PKK’yı bu tarz eylemler yapmaya zorladığını vurguladı.

PKK'nın yolun sonunda olduğunu ve kaybolacağına işaret eden Çalık, şunları kaydetti:

" Bugün 10 askerimiz 8 sivil vatandaşımız PKK’nın alçak saldırısıyla şehit edildi. Sivil, asker, polis, çocuk, kadın, yaşlı demeden canice, hayasızca hainlik peşinde koşan teröristler bilsin ki bombalarla, kurşunlarla bu milletin başını eğdiremeyecekler, devletin istikbal ve istiklaline engel olamayacaklardır. Hain saldırıdan sadece birkaç saat sonra bu sefer sınır ötesinde barış ve sükuneti sağlamak üzere, Başika’da bulunan birliğimize, üst aklın yularını tuttuğu diğer terör örgütü DAEŞ saldırdı. Bu da gösteriyor ki iki terör örgütü de aynı maşanın birer parçası."

Çalık, AK Parti İl Gençlik Kurulu Üyesi Şehit Jandarma Komando Er Eyüp Hacıoğlu’na ve şehit düşen tüm asker ve sivil vatandaşlara, Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.