Advocaat'ın neden ülkesine gittiği ortaya çıktı!

Advocaat'ın neden ülkesine gittiği ortaya çıktı!
Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik direktörü Advocaat’ın lige verilen molalarda neden ülkesinin yolunu tuttuğu öğrenildi.

Fenerbahçe yönetimiyle sözleşme imzalamadan önce “Milli aralarda 5-7 gün ailemi görmeye giderim” şartı öne süren Advocaat'ın, bu nedenden dolayı İstanbul’dan ayrıldığı öğrenildi..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat’ın milli maç aralarında ortadan kaybolmasının sebebi ortaya çıktı. Milli molalarda sarı-lacivertli futbolcuları yardımcılarına emanet ederek İstanbul’dan ayrılması olay olan Hollandalı’nın ailesini görmeye gittiği öğrenildi.

Vitor Pereira’nın sözleşmesi henüz feshedilmemişken sarı-lacivertli yöneticilerle gerçekleştirdiği görüşmelerde “Lige verilen uzun aralarda ya da milli maçlar haftasında ailemi görmek istiyorum. Bu sebepten 5 ya da 7 gün sizden izin istiyorum. Bu geleneği görev aldığım İngiltere ve Rusya gibi ülkelerde de sürdürmüştüm. Mevzuyla ilgili olarak sizden anlayış bekliyorum” ifadelerini kullanan deneyimli hoca, imzayı atmadan önce bu konuyla alakalı söz aldı.

EKİBİNDEN ASİST

Ekibinde yer alan Cornelis Aaldrik Pot, Marinus Been’in İstanbul’da kalan futbolcuları çalıştırma konusunda fazlasıyla yeterli olacağıyla ilgili sarı-lacivertli idarecileri tatmin eden Advocaat, gözü arkada kalmadan ülkesi Hollanda’nın yolunu tutabiliyor.

Bugün antrenmana gelmesi bekleniyor

Alanya hazırlıkları çerçevesinde takıma verilen iki günlük hafta sonu izni bugün yapılacak antrenmanla son bulacak. Milli Takım’dan dönecek oyuncuların katılmayacağı antrenmanda takımı tatilden dönmesi beklenen teknik patron Dick Advocaat’ın çalıştırması bekleniyor.

(Vatan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.