Gençlerbirliği maçı öncesi Hakan Balta ve Sneijder şoku!

Gençlerbirliği maçı öncesi Hakan Balta ve Sneijder şoku!
Galatasaray'da Hakan Balta ve Wesley Sneijder şoku yaşanıyor. Her iki oyuncunun da Gençlerbirliği maçında oynamasının zor olduğu öğrenilirken yerlerine Semih Kaya ve Podolski'nin oynaması bekleniyor.

Süper Lig'de 2. Haftadan itibaren kadro istikrarı sağlayan Galatasaray milli maç arasında Hakan Balta ve Sneijder'den gelen haberlerle yıkıldı. Sarı kırmızılı takım, Gençlerbirliği karşısına farklı bir ilk 11'le sahaya çıkacak.

2018 Dünya Kupası elemeleri için daha önce verilen arada Serdar Aziz ve Kolbeinn Sigthorsson'u kaybeden sarı-kırmızılı ekip bu kez de sırasıyla Hakan Balta, Wesley Sneijder ve Eren Derdiyok'u kaybetti. Hakan Balta sakatlığı nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarılırken, Sneijder Hollanda, Eren Derdiyok ise İsviçre Milli Takımı kadrosundan çıkarıldı.

Arka adalesinde çekme bulunan Sneijder'de yapılan ilk kontrolde düşük seviyede de olsa bir ödeme rastlandı. Hollandalı oyuncunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalma olasılığının yüksek olduğu bildirildi. Hakan'da yine kas sakatlığı meydana geldiği; yırtık veya ödeme rastlanmadığı ama G.Birliği maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Kasığından sakatlanan Eren'in durumunun çok ciddi olmadığı Andorra maçına sadece tedbir amacıyla götürülmediği ve G.Birliği maçında oynamasına bir engel olmadığı bildirildi.

Her milli aradan sonra yaşanan puan kayıpları Riekerink'i tedirgin ederken üstüne bir de Sneijder ve Hakan Balta'nın sakatlıklarının eklenmesi endişeyi biraz daha artırdı. Sneijder ve Hakan Balta'dan gelen kötü haber sonrasında bu oyuncuların boşluklarını doldurmak için kolları sıvayan Riekerink, Balta'nın yerine Levski Sofya ile oynanan hazırlık maçında denediği Semih'i, Sneijder'in yerine ise Antalya maçının yıldızı Podolski'yi sahaya sürecek. Ayrıca Sabri'nin yerine de bu kez Cavanda'nın oynaması bekleniyor..

(Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.