Ateş düştüğü yeri yakıyor

Ateş düştüğü yeri yakıyor
Uzman Çavuş Bayram Aksu'nun şehit düştüğü haberini duyan yakınları, Samsun'un Yakakent ilçesindeki baba ocağına akın etti.

Yakakent Mutaflı Mahallesi Çaycıksuyu Yaylası'ndaki ailesine acı haberi Yakakent Kaymakamı Yusuf Gemici ve Alaçam Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat Şenyurt verdi. Acı haberi alan şehidin babası Dursun ve annesi Ünzile Aksu gözyaşlarına boğuldu. Acı haberi alan şehidin yakınları da eve akın etti.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'nın bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Bayram Aksu'nun eşinin 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. Şehit Bayram Aksu'nun Türk bayrağı asılı tahta evi görenlerin bir kez daha yüreğini acıttı. 10 kardeşin birlikte yaşadığı derme çatma evden yükselen ağıtlar kahretti. Acı haberi alan şehit uzman çavuşun evine koştu.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde bombalı araçla düzenlenen hain saldırıda şehit olan Onbaşı Evren Kara’nın Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Killik Mahallesi’ndeki baba ocağına ateş düştü. 23 yaşındaki Onbaşı Evren Kara’nın acı haberi, Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Killik Mahallesi’ndeki baba ocağına ulaştı. Acı haber aileye Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ve beraberindekiler tarafından verildi. Acı haberi alan anne Mendua Kara ve baba Galip Kara gözyaşlarına hakim olamadı.

3 kardeşi olan şehit Onbaşı Evren Kara’nın terhisine 1 ay kaldığı öğrenildi.

1721606_2_14760808569efag.jpg1721606_3_1476080856d6kvy.jpg1721606_5_1476081434hlwtg.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.