Mevsimlik işçiler Bylock'tan tutuklandı!

Mevsimlik işçiler Bylock'tan tutuklandı!
Rize’nin Kendirli ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında Bylock kullandı iddiasıyla Çaykur fabrikasında mevsimlik işçi olarak çalışan Musa Gör ve Hasan Gör tutuklanarak gözaltına alındı.

Rize’nin Kendirli ilçesinde mevsimlik işçi olarak Çaykur fabrikasında çalışan Musa Gör ve Hasan Gör, FETÖ soruşturması kapsamında yapılan asılsız şikayet üzerine 7 gün önce gözaltına alındı. İfade vermek için gözaltında tutulan Gör’ün ailesi ise yapılan haksızlığı gazetemize anlattı. Musa Gör’ün abisi İbrahim Gör, “Yapılan bu suçlama ailemize kara bir leke olarak düştü” dedi.
 
SUÇLAMA ÇOK AĞIR OLDU 

 “Biz Milli Görüşçü bir ailenin çocuklarıyız” diyen İbrahim Gör, “Ailem, şahsım ve kardeşim bunca zamana kadar FETÖ ile hiçbir bağlantımız olmamıştır. Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız yıllarca bunlarla mücadele etmiştir. Benim kardeşime böyle bir atıfta bulunmaları aklım almıyor. Kendirli belediyesi uzun yıllar Milli Görüş’ün elindeydi. Sadece bu seçimlerde belediyemizi kaybettik. Bu suçlama çok ağır oldu.” ifadelerini kullandı.  
 
CİDDİ BİR MAĞDURİYET SÖZ KONUSU 

 Gör, “Geçtiğimiz Cuma günü mahkemesi oldu. Mahkeme olana kadar kardeşimle alakalı hiçbir yerden bilgi alamadık. Bu çocuğun ailesi ne yapar, annesi ne haldedir kimse düşünmedi. Ortada ciddi bir mağduriyet söz konusu… Kardeşimle birlikte amcaoğlu Hasan Gör’ü de gözaltına aldılar. Kendirli’de sadece iki kişiyi gözaltına alındı. Mevsimlik işçi olarak çalıştığı Çaykur’da bile kardeşimin alacağı maaşı vermiyorlar. Maaşına el koydular. Akıl alacak gibi değil. Musa Gör’ün bazı arkadaşları da gözaltına alınıp emniyete götürülmeden serbest bırakıldı.” şeklinde konuştu.
 

TELEFON KULLANMAYI BECEREMEYEN ‘BYLOCK’ NASIL KULLANSIN  

 “Kardeşim akıllı telefon kullanamıyor, şimdiye kadar eski bir tuşlu telefon kullanıyordu” diyen Gör, “Cuma günü yapılan duruşmada kardeşimin tutuklu kalmasının nedeni FETÖ’nün haberleşme ağı Bylock kullanıcısı olmasıymış. Söylediğim gibi kardeşimin akıllı telefon dahi kullanamaz. Ayrıca amcaoğlu Hasan Gör ise eski bir telefon kullanır ve bir telefon numarasını rehbere dahi eklemeyi beceremez. Hal böyleyken nasıl oluyor da bu kişiler Bylock kullanıyor. Nereden, ne zaman kullandığı soruyoruz, hiçbir şey söylemiyorlar.7 gün sonra serbest bıraktılar, ama bu sürede çok yıprandık.Çünkü biz Millî Görüşçüyüz. FETÖ’cü değil.” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.