Adana'da otele fuhuş baskını!

Adana'da otele fuhuş baskını!
Adana'da müşterilere kadın pazarlayan resepsiyon görevlisi, otel sahibi ve kat görevlisi gözaltına alındıktan sonra çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol ile serbest bırakıldı

Adana'da bir otel hakkında Asayiş Şube Müdürlüğü'ne yapılan ihbarda, müşterilere kadın pazarlandığı, işyeri sahibinin de bu durumu bilmesine rağmen göz yumduğu iddia edildi. İhbar üzerine harekete geçen Ahlak Büro Amirliği ekipleri, il dışından gelen işadamı gibi hareket ederek otele müşteri olarak yerleşti. Polis resepsiyon görevlisi F.K. (21) ile sohbet edip, geceyi birlikte geçirecek kadın istedi. Müşterisinden 50 TL alan F.K., "Kat görevlisi G. hanım size Yeşim isminde birini getirecek. Odanıza çıkıp bekleyin, servisten memnun kalacağınızı umarım" diyerek polise odasına çıkmasını söyledi.
 
Bir süre sonra kat görevlisi G.Y. (23), hayat kadını Yeşim Ş.'yi polisin odasına getirdi. Yeşim Ş. müşteri olduğunu düşündüğü polisten ilişki için 100 lira istedi. Parayı veren polis, kendisini tanıtarak resepsiyon ve kat görevlileri F.K. ile G.Y. ve otel sahibi C.G.'yi gözaltına aldı. Emniyet müdürlüğündeki sorgusunda para karşılığı erkeklerle birlikte olduğunu itiraf eden Yeşim Ş., "Otelden beni arıyorlar, fuhuş için müşteri bulduklarını söylüyorlar. Ben de geliyorum" diye ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

SERBEST BIRAKILDILAR
 
Fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek suçlaması ile ifadeleri alınan otel sahibi C.G., kadın kat görevlisi G.Y. ile resepsiyon çalışanı F.K. suçlamayı kabul etmedi. İftira atıldığını ileri süren zanlılar, çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol ile serbest bırakıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.