Cumhurbaşkanı Erdoğan son sözünü söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan son sözünü söyledi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Musul operasyonu konusunda son sözü söyleyerek "Operasyona katılacağız." dedi.

İstanbul'da 9. Avrasya İslam Şurası'nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin neden Başika'da olduğunu ve Musul operasyonuna neden katılmak istediklerini açıkladı.

İZİN ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ, BU BÖYLE BİLİNSİN

Bakınız bugün Irak'ta gerçekleştirilen operasyona 63 ülke müdahil olmuş durumda. Suriye'de aynı şekilde benzer bir durum var. Diğer ülkelerde de manzara farklı değil.  Bizim meseleye müdahil olmamızı istemeyenler diğer ülkelere ses çıkarmıyor. Eğer sorun Suriye ve Irak'ta ise gereken tedbiri almak en çok Türkiye'nin sorumluluğundadır. Bunun için de bir yerlerden izin alamaya ihtiyacımız yoktur. almayı da düşünüyoruz. Bu da böyle bilisin.

14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA MESSİ FORMASI GİYDİRİP...

Bazı ülkeler Afganistan'da ve bir çok ülkede  tehdit var diye operasyon yapacak. Türkiye yanı başındaki tehlikeye müdahale edemeyecek. Biz bu çarpıklığı asla kabul etmiyoruz.Biz sabır sabır sabır dedik. 14 yaşındaki bir çocuğu Messi’yi çok sevdiği için, çocuğun üzerine  o formayı giydiriyorlar, bomba sarıyorlar, Gaziantep’teki kına merasimine onu göndererek orada patlatıp 56 kardeşimizin ölümüne neden oluyorlar. Hiç sesleri çıktı mı? Batı dünyasının sesi çıktı mı? Hayır. Biz ne dedik? Hayır durulmaz ve Cerablus’a girdik.

OBAMA SÖZÜNÜ TUTMADI

DEAŞ'ı Cerablus'tan attk. Oradan atmakla kalmadık Rai'den de attık. Şimdi güneye doğru bu DEAŞ'ı, PYD'yi sürüklüyoruz. ABD'ye dedik ki Münbiç'te PYD ve YPG olmayacak. Buranın yüzde 90-95'i Arap, buraya niye YPG'yi sokuyorsunuz? Koalisyon güçleri hep beraber temizleriz. Söz vermelerine rağmen tutmadılar. Biz şu anda kendi planımızı kendimiz uyguluyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.