MHRS hastane randevu sistemi nasıl kullanılıyor?

MHRS hastane randevu sistemi nasıl kullanılıyor?
MHRS hastane randevu sistemi ile ilgili detayları sizler için derledik. Peki online hastane randevusu nasıl alınıyor? İşte MHRS randevu ile ilgili detaylar...

Gittikçe artan nüfus yoğunluğu sebebi ile birçok hizmet alanı yeterli gelmemeye başlamıştır. Bu hizmetin sınırlı olması ve insanların bu hizmeti talep etmesi durumunda ortada bir yığılma söz konusudur. Sağlık alanında da bu durum böyle idi. Daha önceden bir hastaneye gitmek için öncelik ile hastanenin ulaşım bilgilerine ihtiyacınız vardı. Eğer büyük şehirlerde yaşayan biri iseniz bu ulaşım her zaman kolay olmamaktaydı. Bin bir zorluk ve zahmetle ulaşımınız sağladıktan sonra sizleri bekleyen manzara ise kapının dışına taşmış uzun kuyruklar oluyordu.

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ

Sadece randevu alabilmek için bile bu sıralarda beklemeniz gerekiyordu. Bu kuyruklarda sıra size gelinceye kadar bekledikten sonra alacağınız fiş ile beraber polikliniğe çıkıp bir de orada oluşan kuyrukta yerinizi almanız gerekmekteydi. Bu kuyruklarda saatlerce beklemek insanları oldukça yıpratmakta ve yormaktaydı. Zaten belli bir rahatsızlık ile giden insanları daha da yoran bu işlem esnasında belki de muayene sırası size gelemeden resmi mesai saatlerinin de bitmesi söz konusuydu. Bu ve bunun gibi sıkıntıları ortadan kaldırmak için Sağlık Bakanlığı gelişen teknolojiye başvurdu. Böylelikle siz değerli vatandaşların kaybettikleri zamanlarını geri kazanmasını sağlamış ve kişilere bir çok imkan sunmuştur.

Randevu alırken sadece bir kaç dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır. Öncelikle MHRS Hastane Randevu sistemine bir üyelik edinmeniz gerekir. Bu üyeliği sağlamak için ise yeni üye butonuna basmanız yeterli olacaktır. Bu butona tıkladıktan sonra sizden bazı bilgiler istenecektir. T.C kimliğinizin arkasında ve önünde bulunan bilgilerden yararlanarak bu bilgileri uygun boşluklara eksiksiz bir şekilde doldurabilmeniz mümkün olacaktır. Bilgilerin doğruluğundan emin olduktan sonra onaylama butonuna tıklayın.Ve bu şekilde MHRS Hastane Randevu sistemine üyeliğinizi başarılı bir şekilde sağlamış olun. Daha sonrasında da bulunmuş olduğunuz ili seçin ve karşınıza çıkacak olan hastane listesinden hangisine muayene olmak istiyorsanız ona karar vererek tıklayın.Ve rahatsızlığınız ile hangi poliklinik ilgileniyorsa ona tıklayın ve karşınıza açılacak olan doktor listesinden muayene olmak istediğiniz bir doktoru seçin. MHRS Hastane Randevu sisteminden seçmiş olduğunuz bu doktorun müsait olduğu zamanları görebilir ve dilediğiniz gün ve dilediğiniz saatlerde muayene olabilme üzere bu tarihleri seçin ve son olarak randevu al butonuna tıklayarak randevu alma işleminizi gerçekleştirin. MHRS Hastane Randevu sistemi sizlere internet bağlantısının olduğu her akıllı cep telefonlarında ve billgisayarlardan 7724 hizmet vermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.