Nur Yerlitaş kimdir?

Nur Yerlitaş kimdir?
Ünlü modacı Nur Yerlitaş kansere mi yakalandı. Ekranların sevilen yüzü haline gelen Nur Yerlitaş ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz...

İşte Benim Stilim yarışmacısıyla adını geniş kitlelere duyuran Nur Yerlitaş, meme kanserine yakalandı.
Ünlü modacı Nur Yerlitaş, dün akşam sosyal medya hesabından, gözleri yaş dolu bir kadın fotoğrafı paylaşarak; “bazen hayat bize süprizler yapar” notunu düştü.  Kafa karıştıran bu paylaşımın ardından Demet Akalın’ın da ‘bu gece bütün dualarım seninle Nur ablam’ yazarak, Yerlitaş için ‘dua’ istedi. 
BUGÜN AMELİYAT OLUYOR

Ünlü modacı, hastalığını meme küçülme ameliyatı için gittiği hastanede yapılan muayene ile tesadüfen öğrendi. Memesinde kitle tespit edilen Nur Yerlitaş'a yapılan detaylı kontrollerin ardından 'meme kanseri' teşhisi kondu. Hastalığın ilk evresinde olan Yerlitaş, bugün saat 11.00'da ameliyata girdi.

Nur Yerlitaş kimdir?

Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefa’da doğmuştur. Annesinin adı Saadet Yerlitaş’dır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Dobralığı ile biliniyor. Bu yüzden sözünü sakınmak hiç ona göre değil. Kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi vardır.

80li yıllarda Paris‘ten, Milano‘dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamış.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.