Harun Erdenay'dan adaylık açıklaması

Harun Erdenay'dan adaylık açıklaması
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, 26 Ekim Çarşamba günü yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.

Türkiye Basketbol Federasyonundan (TBF) yapılan açıklamada, 27 Mayıs 2015 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulda delegelerin tercihi ile 17 aylık dönem için federasyon başkanlığına seçildiğini hatırlatan Harun Erdenay, "Yeni döneme yönelik gelişmeleri değerlendirdiğimde federasyon başkanı olarak basketbola hizmet edeceğini ifade eden kardeşim ve takım arkadaşım Hidayet Türkoğlu'nun adaylığı karşısında basketbolumuzun geleceği açısından daha yararlı olacağı inancıyla 26 Ekim çarşamba günü yapılacak genel kurulda aday olmamanın daha uygun olacağına karar verdim." ifadelerini kullandı.

Bir yılı aşkın süreyle federasyon başkanı bulunduğu dönem içinde devlet ricali, spor teşkilatı ve basketbol camiasının önemli desteğini gördüğünü vurgulayan Erdenay, görevi ülkeye hizmet etmek için gururla üstlendiğini belirtti.

Bundan sonraki dönemde de basketbolun hizmetinde olacağını ifade eden Erdenay, "Yeni seçilecek başkan Hidayet Türkoğlu'na tüm birikimlerimle yanında olacağımı belirtir, başarılar dilerim." değerlendirmesini bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.