Kurtlar Vadisi FETÖ'cü mü?

Kurtlar Vadisi FETÖ'cü mü?
Osman Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz TV'de, sevilen dizi filmi Kurtlar Vadisi'nin FETÖ'cü olduğu iddia edildi. Dizide FETÖ çıkarlarına yönelik olarak gizli mesajlar verildiği iddia edildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz TV'de Nihat Doğan gibi isimlerin hazırlayıp sunduğu “Söylemezsem Olmaz” isimli magazin programında, Kurtlar Vadisi’yle ilgili şok iddialarda bulunuldu.

EZANI TERSTEN OKUTTULAR

Programda, Kurtlar Vadisi’nde "Azan"ın tersten okutulduğu, bunun "küfür olduğu" belirtilirken, tersten okutmanın masonik bir gelenek olduğu belirtildi.

Nihat Doğan, "Ezanın tersten okutulması diğer skandallara rahmet okutur" dedi. Ezanın tersten okutulmasının tepkiler üzerine diziden çekildiği belirtildi.

Dizide kötü karakter İskender'in aracına RTE plakasının verildiğine de dikkat çekilerek, "Dizinin en kötü karekterinin aracına RTE plakası verilmesi tesadüf olabilir mi" soruları yöneltildi.

1 DOLAR İŞLENİYOR

Programda ayrıca, Kurtlar Vadisi'nde 1 doların sırrının işlendiğine vurgu yapıldı. Nihat Doğan "Bugün FETÖ'nün 1 dolarları konuşuluyor, Kurtlar Vadisi'nde yıllar önce bu 1 dolarlar neden işleniyor" şeklinde sorular yöneltti.

Beyaz TV'deki programda, Kurtlar Vadisi'nde masonik ve subliminal mesajlar verildiği de iddia edildi.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2012 yılında yayınlanan 159. bölümündeki "Erdoğan" yazılı mezar taşı geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti.

"DARBE" İSMİNİ 15 TEMMUZ'DAN ÖNCE ALMIŞLARDI

Pana Film'in "Kurtlar Vadisi Darbe" filminin marka tescilini ve web sitesini 15 Temmuz darbe girişiminden önce 2 ay önce alması "darbeden haberleri var mıydı?" sorusunu akıllara getirmişti. Bu tartışmalar gündemdeki yerini korurken Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2012 yılında çekilen 159. bölümündeki bir sahne yeniden tartışılmaya başlandı.

BEYAZ TV DE YAYINLAMIŞTI

Programda, Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Pana Film'den, mezar iddialarıyla ilgili olarak "tesadüf" açıklaması geldiği ileri sürüldü.

Bu arada, Kurtlar Vadisi dizisinin eski bölümleri Beyaz TV'de de yayınlanmıştı.

İŞTE O ŞOK İDDİALAR

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programının, Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili şok iddialar içeren dünkü bölümü..

videogaleri.gif

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.