Langkamp Emre Mor'dan özür diledi: "Kırmızı kart değildi"

Langkamp Emre Mor'dan özür diledi: "Kırmızı kart değildi"
Borussia Dortmund - Hertha Berlin maçında Emre Mor'un kaleye yöneldiği anda arkasından tutup çeken ve daha sonrasında Emre Mor'un kırmızı kart görmesine sebep olan Langkamp genç oyuncunun gördüğü kartın renginin kırmızı kart olmaması gerektiğini açıkladı

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Borussia Dortmund ile Hertha Berlin arasında oynanan maçta milli futbolcu Emre Mor'un kırmızı kart görmesine sebebiyet veren Sebastian Langkamp, kararın doğru olmadığını belirterek özür diledi.

Alman basınına konuşan Hertha Berlinli 28 yaşındaki oyuncu Langkamp, Borussia Dortmund'da forma giyen Emre Mor'un hareketi sonrasında abartılı bir reaksiyon gösterdiğini kaydetti.

Langkamp, maçtaki atmosferden etkilendiğini ve milli futbolcuya kırmızı kart verilmesinin ağır bir karar olduğunu vurgulayarak, "Müsabakanın sıcaklığıyla harekete aşırı tepki gösterdim, özür dilerim. Kesinlikle kırmızı kart değildi." değerlendirmesinde bulundu.

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Thomas Tuchel ise bu konuda bir şey söylemeyeceğini aktararak, "Pozisyonu gördüm. Langkamp zaten gereken her şeyi söyledi." ifadelerini kullandı.

Emre Mor, 1-1 berabere biten karşılaşmanın 84. dakikasında kendisini faulle durduran Sebastian Langkamp'a tepki göstermiş ve rakibini elleriyle itince kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.