Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Kayserispor deplasmanına konuk oluyor. Karşılaşma öncesi Beşiktaş 14 puanla 2. sırada, Kayserispor ise 5 puanla 15. sırada. Peki merakla beklenen Kayserispor - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda?

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Beşikta, Kayserispor deplasmanıa konuk oluyor. Karşılaşma öncesi her iki takım daha önce 40 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlardan 23'ünü Beşiktaş, 11'ini Kayserispor kazandı. 6 karşılaşma ise berabere sona erdi. Beşiktaş bu maçlarda 62 gol atarken Kayserispor 39 gol kaydetti. Peki futbolseverlerin merakla beklediği Kayserispor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç öncesi bilgiler ve muhtemel 11'leri haberimizde bulabilirsiniz...

Kayserispor - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Kayseri Kadir Has Stadı'nda 15 Ekim Cumartesi saat 17:00'de oynanacak Kayserispor Beşiktaş karşılaşmasını Hüseyin Göçek yönetecek. Mücadele LİG TV'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Teknik direktör Şenol Güneş, ligin ilk 6 haftasında olduğu gibi Kayserispor maçında da bazı değişiklikler yaparak yine farklı bir 11 ile sahaya çıkmayı planlıyor. Kaleyi Fabricio'ya teslim edecek olan Güneş, defans dörtlüsünü Gökhan Gönül - Marcelo - Tosic ve Caner Erkin'den oluşturacak.

Atiba ve Tolgay Arslan'ı defansın önündeki ikili olarak düşünen tecrübeli teknik adam, forvet arkasında Quaresma, Talisca ve Ömer Şişmanoğlu'nu oynatmayı düşünüyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in forvetteki tercihinin ise Vincent Aboubakar olması bekleniyor.

Kayserispor'un muhtemel 11'i;

Muammer, Levent, Mabiala, Kana Bıyık, Anıl, Mijaloviç, Deniz Türüç, Kubilay Sönmez, Nakoulma, Umut, Welliton

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i:

Fabri - Gökhan Gönül - Marcelo - Tosic - Caner Erkin - Atiba - Tolgay - Quaresma - Talisca - Ömer - Aboubakar

Siyah-beyazlı takımda sakatlığını yeni atlatan ve takımdan ayrı koşu çalışmalarına başlayan Oğuzhan Özyakup'un riske edilmemek için Kayseri'ye götürülmeyeceği öğrenildi. Sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara 2 gün önce başlayan Gökahn İnler'in ise Kayseri maçında yedek kulübesinde olması ve gerek görülmesi durumunda maçın ilerleyen dakikalarında oynatılması düşünülüyor.

Atiba dalya diyecek

Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, Kayserispor maçı ile Süper Lig'deki 100. resmi maçına çıkacak ve dalya diyecek. 3 sezon önce transfer edilen Atiba, 99 lig maçının 95'ine ilk 11'de başladı ve 5 gol attı. Kanadalı oyuncu, kupa ve Avrupa maçları da dahil edildiğinde Beşiktaş formasını toplamda 127 resmi maçta giyerek takımın değişmez oyuncusu oldu.

Beşiktaş, Kayseri’de tutulmuyor

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, 7. hafta mücadelesinde bugün karşı karşıya geleceği Kayserispor’la oynadığı son 4 karşılaşmanın tamamından galibiyetle ayrıldı. Rakibine en son 19 Mayıs 2013’te deplasmanda 2-0 mağlup olan Kartal, ardından oynanan 4 karşılaşmayı da kazandı. Geçen sezonun ilk yarısında Kadir Has Stadı’nda oynanan mücadeleyi; Mario Gomez ve Jose Sosa’nın golleriyle geçen Beşiktaş, Vodafone Arena’daki maçı ise; Gomez, Oğuzhan, Quaresma ve Cenk’in sayılarıyla kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.