Kadıköy'de "Yönetim istifa" sesleri!

Kadıköy'de "Yönetim istifa" sesleri!
Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta sarı lacivertli kulübün taraftarları "Yönetim istifa" diye slogan atarken bazı taraftarlar ise bu gruba tepki gösterip Fenerbahçeli futbolcuları tribüne çağırdı.

Fenerbahçe'nin, Aytemiz Alanyaspor ile sahasında 1-1 berabere kaldığı mücadelenin ardından Ülker Stadı'nın tribünlerinde 'istifa' sesleri yükseldi.

Süper Lig'in 7'nci haftasında 5'inci kez puan kaybı (Toplamda 12 puan kaybetti) yaşayan takımlarına tepki gösteren bazı Fenerbahçeli taraftarlar, hakemin bitiş düdüğünün ardından önce sarı-lacivertli futbolcuları ıslıklayıp, yuhaladı, ardından ise 'Yönetim istifa' şeklinde tezahüratta bulundu. Bu taraftarlar, konuk Aytemiz Alanyasporlu oyuncuları alkışladı. Tribünde yer alan yönetimi destekleyen taraftarlar ise 'istifa' tezahüratı yapanlara tepki gösterdi. Bu grup 'istifa' seslerini bastırmak için takımı tribüne çağırarak destek verdi.

STAD YİNE DOLMADI

'İstifa' isteyenler ile yönetime destek verenler arasında kısa süreli kargaşa yaşandı. Öte yandan karşılaşmayı 18 bin 903 biletli taraftar takip etti. Ülker Stadı'nda tribünlerin büyük bölümü yine boş kaldı. Maç boyunca takımlarına destek veren sarı-lacivertli taraftarlar, bu sezon Kadıköy'deki 4'üncü lig maçında 3'üncü kez galibiyet göremeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.