Beşiktaş Napoli maçı ne zaman oynanacak?

Beşiktaş Napoli maçı ne zaman oynanacak?
Beşiktaş Napoli maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak merak konusu. Siyah beyazlı takım nefesini tuttu ve bu maça hazırlandı. Beşiktaş Napoli maç detayları haberimizde...

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 3. maçında İtalya Serie A ekiplerinden Napoli karşısına çıkacak. Beşiktaş, İtalya'dan 3 puanla dönmek istiyor. Karşılaşmayı ekranları başında izleyerek futbolseverler ise google başta olmak üzere arama motorlarında 'Napoli Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?' ve 'Napoli Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri' gibi cevabı merak edilen soruları aratıyor. Napoli Beşiktaş maçı öncesi son dakika bilgileri şöyle:

Napoli Beşiktaş maçı UEFA Şampiyonlar Ligi'nin standart saati olan 21.45'te başlayacak. Bu maçla birlikte aynı saatte B grubunun diğer karşılaşması olan Dinamo Kiev - Benfica mücadelesi başlayacak.

San Paolo Stadı'nda oynanacak Napoli - Beşiktaş maçı 19 Ekim Çarşamba günü saat 21.45'ten itibaren Tivibuspor'dan naklen ve şifreli olarak yayınlanacak.

Beşiktaş yönetiminden güvenlik uyarısı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Napoli ile Çarşamba günü oynayacağımız mücadeleyi stadyumda izleyecek olan taraftarlarımızın, İtalyan yetkililerinin güvenliği sağlayabilmek maksadıyla almış olduğu kararlar çerçevesinde, buluşma noktası belirlenmiştir. Tüm taraftarlarımızın Napoli Stazione Marittima Limanı'nda buluşması ve İtalyan yetkililerinin yönlendirmeleri ile hareket etmesi zorunludur.


Grupta üçüncü maçlar öncesi Beşiktaş iki puanla ikinci sırada yer alırken Napoli, topladığı 6 puanla zirvede yer alıyor. Gruptaki ilk maçında Benfica ile deplasmanda karşılaşan Siyah-Beyazlılar, sahadan Talisca’nın maçın son anlarında attığı frikik golüyle 1-1’lik eşitlikle ayrılmıştı. İkinci maçta Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i Vodafone Arena’da ağırlayan Kartal, Quaresma’nın golüyle öne geçmiş ama rakibin golüne engel olamayarak sahadan 1-1 berabere ayrılmıştı. Napoli, gruptaki ilk maçında deplasmanda Dinamo Kiev’i 2-1 yenmiş, ikinci maçında ise Benfica’yı sahasında 4-2 mağlup etmişti. Beşiktaş, deplasmanda oynayacağı Napoli maçından avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. maçında deplasmanda Napoli ile çarşamba günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı.
Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Antrenmana dünkü maçta oynayan oyuncular salonda rejenarasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise sahada serbest yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. İstasyon koşuları, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman minik kale maç, taktik çalışması ve şut çalışmaları ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.