Van Persie eski takımına karşı!

Van Persie eski takımına karşı!
UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günün oynanacak olan Manchester United - Fenerbahçe maçıi sarı lacivertli kulübün Hollandalı yıldızı Robin van Persie için başka bir öneme daha sahip.

Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın yapacakları maçta, eski takımı Manchester United'a karşı mücadele edecek.

Hollandalı futbolcu, kariyerinin parlak günlerini geçirdiği Manchester United'a bu sefer rakip olarak sahaya çıkacak.

Van Persie, Arsenal'dan 2012 yılında yaklaşık 30 milyon avro bonservis bedeliyle transfer olduğu Manchester United'da, 2012-2013 sezonunda kariyerinin ilk lig şampiyonluğunu elde etti.

Toplam 3 sezon formasını giydiği İngiliz temsilcisinde 105 maçta 58 kez rakip fileleri havalandıran Van Persie, oynadığı dönemde Manchester United'ın en golcüsü oldu. Takımıyla ilk sezonunda, Premier Lig'de 26 gol atarak gol krallığı sevincini de yaşayan ve şampiyonlukta başrol oynayan Van Persie, geçen sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Manchester United'a karşı 14. maç

Van Persie, teknik direktör Dick Advocaat'ın şans tanıması durumunda Manchester United'a karşı rakip olarak 14. sınavını verecek.

Premier Lig'e Arsenal formasıyla adım atan Van Persie, Londra temsilcisiyle Manchester United'a karşı 13 kez mücadele etti.

Van Persie, bu 13 maçta Manchester United filelerini 4 kez havalandırmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.