Muğla'da apart otele fuhuş operasyonu!

Muğla'da apart otele fuhuş operasyonu!
Muğla'nın Marmaris İlçesi’nde bulunan ve fuhuş yapıldığı ihbarı alınan bir apart otele emniyet güçleri operasyon düzenledi. Fuhşa aracılık eden kişi adliyeye sevk edilirken fuhuş yapan şahıslar serbest bırakıldı.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, oteller bölgesi olarak adlandırılan Siteler Mevkii’nde 50 odalı butik otelde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine hareket geçti.

Saat 02.00 sıralarında otele baskın düzenleyen polis, fuhuş yaptıkları iddiasıylaKırgızistan uyruklu 34 yaşındaki N.A. ve 23 yaşındaki F.K. ile kadınlarla birlikte olan evli 37 yaşındaki B.E. ve 44 yaşındaki A.K. ile fuhşa aracılık yapan 47 yaşındaki R.Ç.’yi gözaltına aldı.

İfadelerinde turistik gezi amacıyla Marmaris’e geldiklerini, erkeklerle gönüllü birlikte olduklarını söyleyen iki Kırgızistan uyruklu kadının sınır dışı edilmesi için işlem başlatıldı. Yabancı uyruklu kadınlarla birlikte olan B.E. ve A.K. ifadelerinin alınmasından sonra 250’şer lira idari para cezası kesilerek serbest bırakıldı.

Fuhşa aracılık ettiği tespit edilen ve verdiği ifadesinde kadınları kendisinin pazarladığını itiraf eden R.Ç. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.