Beşiktaş’ın Napoli zaferi İtalyan basınında

Beşiktaş’ın Napoli zaferi İtalyan basınında
Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Napoli’yi deplasmanda 3-2 yenmesi İtalyan basınında geniş yankı buldu.

Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Napoli’yi deplasmanda 3-2 yenmesi İtalyan basınında geniş yankı buldu.

Ülkedeki spor basınının önde gelen spor gazeteleri, Beşiktaş’ın galibiyetiyle ilgili haberlerinde genel olarak "Napoli’de kabus" başlığında birleşti.

Yüksek tirajlı La Gazzetta dello Sport’un sürmanşetinde "Napoli’de Türk işi" başlığını kullandığı maç haberinin alt başlığında da "Beşiktaş’a fazla hediye ve kendi evinde ilk mağlubiyet" ifadesiyle maçın 3-2 bittiğini belirtilerek, Jorginho, Reina ve Insigne’nin hataları, Gabbiadini’nin yedekten oyuna girip gol atmasının da yeterli olmadığı kaydedildi.

Maçla ilgili iç sayfadaki haberlerde de "Napoli her şeyi çöpe attı" denilirken, "Çok kötü savunma ve bir de değerlendirilemeyen penaltı. Beşiktaş 3 puana teşekkür ediyor." ifadeleri kullanıldı.

İtalya’nın bir diğer önemli spor gazetesi Corriere dello Sport da "Napoli’de kabus" diye maç haberini sürmanşetten verirken, Lorenzo Insigne’nin penaltıyı kaçırdığı, oyunu belirleyen golün ofsayttan geldiğini savundu. 

Gazete, "Defansta hata yapan Napoli’yi Türkler vurdu. Mertens ve Gabbiadini gol atan isimler oldu ama yeterli değil" yorumunu yaptı.

İtalyan spor gazetesi iç sayfalarda ise "Napoli’de kara gece. Aboubakar’ın ofasayttan attığı golle Beşiktaş, galibiyete imza attı" ifadelerine yer verdi.

Bir diğer spor gazetesi Tuttosport da "Napoli’de kabus" başlığıyla maç haberini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.