Manchester United Fenerbahçe Maçı skor kaç kaç bitti?

Manchester United Fenerbahçe Maçı skor kaç kaç bitti?
Manchester United Fenerbahçe Maçı skor kaç kaç bitti merak konusu. Nefeslerin tutularak takip edildiği maçta heyecan dorukta. Manchester United Fenerbahçe Maçı skor ve özet haberimizde...

Manchester United ve Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe gruptaki ilk iki maçında Zorya ile berabere kalmış Feyenoord'u yenmişti. Benoit Bastien'in hakemliğini yapacağı heyecan dolu Manchester United - Fenerbahçe karşılaşması Old Trafford stadında ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Jose Mourinho ve Dick Advocaat ilk 11'de hangi futbolculara forma verecek?

Manchester 4-1 Fenerbahçe

11'LER:

MANCHESTER UNITED: De Gea, Darmian, Smalling, Bailly, Shaw, Carrick, Pogba, Mata, Rooney, Lingard, Martial

FENERBAHÇE : Volkan Demirel, Şener, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Josef, Neustaedter, Mehmet Topal, Alper, Volkan Şen, Robin van Persie
MANCHESTER UNİTED-FENERBAHÇE
Heyecan dolu karşılaşma 20 Ekim Perşembe günü, yani bu akşam TSİ 22.05’te Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Spor Toto Süper Lig'de kötü bir dönem geçiren ve geçen hafta sahasında Aytemiz Alanyaspor'la berabere kalan Fenerbahçe, Avrupa'da ise grubunda lider durumda bulunuyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa 1. Lig ekibi Monaco'ya elendikten sonra, play-off turunda İsviçre'nin Grasshoppers takımını eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan sarı-lacivertliler, ilk 2 maçta 4 puan topladı.

Ukrayna'da Zorya deplasmanından 1-1'lik sonuçla dönen sarı-lacivertliler, Hollanda ekibi Feyenoord'u sahasında 1-0'la geçmeye başardı ve 4 puanla grubun zirvesine yerleşti. Fenerbahçe, İngiltere deplasmanından puan veya puanlarla dönerek namağlup şekilde yoluna devam etmek için mücadele edecek.

Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United da kendi liginde sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Premier Lig'de 2 maçtır kazanamayan ve 7. sırada bulunan İngiliz ekibi, UEFA Avrupa Ligi'ne de istediği gibi başlayamadı. İlk hafta deplasmanda Feyenoord'a 1-0 kaybeden Manchester United, sahasında Zorya karşısında zorlansa da rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Wayne Rooney başta olmak üzere birçok yıldız futbolcuyu kadrosunda bulunduran Manchester ekibi, grupta 3 puanla Feyenoord'un ardından üçüncü durumda bulunuyor. Premier Lig'de son olarak Liverpool'la karşılaşan ve yarın Fenerbahçe'yle oynadıktan sonra 23 Ekim Pazar günü zorlu Chelsea deplasmanına gidecek Manchester United'ın teknik direktörü Mourinho'nun, sarı-lacivertliler karşısında takımını rotasyon yaparak sahaya sürmesi bekleniyor.

Grubun diğer maçında ise aynı saatte 3 puanlı Feyenoord, 1 puanı bulunan Zorya'yı sahasında ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.