Müge Anlı kimdir?

Müge Anlı kimdir?
Televizyon programcısı olan Müge Anlı hakkında detayları sizler için derledik. Peki Müge Anlı kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler...

Başarılı bir televizyon programcısı olan Müge Anlı, 19 Aralık 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.
Televizyon programcılığı ve sunuculuk kimliğinin yanı sıra gazetecilik kimliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Daha sonra Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yüksek lisansını tamamladı.

Kariyeri
Televizyon kariyerine ilk olarak magazin alanı ile başlayan Anlı, yine magazin alanında başarılı bir isim olan Şenay Düdek ile 'Dobra Dobra' adlı magazin programını yaptı.
Konukların olduğu sohbet ağırlıklı program olan 'Dobra Dobra' bir sezon bu şekilde devam ettikten sonra yine aynı programa, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de, Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de devam etti.
Dobra Dobra programı ile başarılı bir çıkış yakalayan Anlı, gazeteciliği bırakarak sunuculuğa geçiş yaptı.
2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu 'Film Gibi' adlı programla aynı formatta bir programın sunuculuğunu üstlendi.
Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.
Başarılı bir çok TV programlarının ardından yıldızı iyice parlayan Anlı, ATV kanalında yayınlanan ve kendisine ait olan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' adlı tartışma programını sunmaya başladı.
Müge Anlı, kendisine ait olan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında, kaybettiği yakınlarını arayan kişileri ağırlıyor ve kaybettikleri yakınlarını bulmaya çalışıyor. Ayrıca işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.