Siirt'te PKK'nın canlı bombası yakalandı

Siirt'te PKK'nın canlı bombası yakalandı
FETÖ'cü hainlerden temizlenen istihbarat birimleri her geçen gün daha güçleniyor. Siirt Valiliği, Batman'da kanlı bir saldırı planı yapan PKK'lı canlı bombanın istihbarat sayesinde yakalandığını açıkladı.

Siirt Valiliğince, Güneşli köyü kırsalında PKK/KCK bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda, etkisiz hale getirilen teröristlerden bir kadın teröristin Batman'da fedai tarzı eylem hazırlığı içinde olduğunun tespit edildiği, meydana gelebilecek menfur bir saldırının engellendiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, güvenlik güçlerince 17 Ekim'de merkeze bağlı Güneşli köyü kırsalında PKK/KCK bölücü terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendiği anımsatıldı.

BATMAN'I KANA BULAYACAKTI

Açıklamada, "Operasyonda, etkisiz hale getirilen teröristlerden bir kadın teröristin, Batman'da fedai tarzı eylem hazırlığı içinde olduğu tespit edilmiş, meydana gelebilecek menfur bir saldırı engellenmiştir." ifadelerine yer verilerek, halkın huzur ve güvenliği için her türlü terörist faaliyete karşı mücadelenin azim ve kararlılıkla devam ettiği vurgulandı.

FETÖ'CÜLER GİTTİ, TERÖRLE MÜCADELE ETKİLİ HALE GELDİ

Öte yandan; güvenlik güçlerinin terör örgütlerine karşı verdiği mücadele, FETÖ'cülerin meslekten atılmasıyla daha da etkili hale geldi.

DEAŞ VE PKK'NIN BOMBACILARI TEK TEK YAKALANIYOR

Dün İstanbul'da DEAŞ'ın 3 canlı bombasını yakalayan güvenlik güçleri, önceki gün de Mardin'de PKK'nın bomba yüklü aracını ele geçirerek imha etmişti. Bomba yüklü araçla birlikte 2 PKK'lı terörist de yakalanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.