Galatasaray Trabzonspor maçı skor kaç kaç bitti?

Galatasaray Trabzonspor maçı skor kaç kaç bitti?
Galatasaray Trabzonspor maçı skor kaç kaç bitecek merak konusu. Taraftarların heyecanla izleyeceği maçta neler olacak? Galatasaray Trabzonspor maçı skor ve detaylar haberimizde..

Karşılaşma öncesi dikkat çeken istatistikler bulunuyor. Ersun Yanal, Galatasaray'a karşı (Trabzonspor, Eskişehirspor ve Fenerbahçe ile) çıktığı son sekiz maçın üçünü kazandı. Peki Galatasaray Trabzonspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Galatasaray ve Trabzonspor'un ilk 11'leri belli oldu.

Galatasaray Trabzonspor mücadelesi saat 19.00'da Lig TV'den naklen yayınlanacak.

GALATASARAY 0-1 TRABZONSPOR

İŞTE İLK 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Cavanda, Semih, Chedjou, Carole, Tolga, Selçuk, Bruma, Podolski, Sneijder, Derdiyok.

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Uğur, Durica, Mustafa, Mehmet, Okay, Onazi, Bero, Castillo, N'Doye


Sezona iyi bir başlangıç yaparak ilk 7 maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, taraftarı önünde Trabzonspor’u yenmenin hesaplarını yapıyor. Ligde namağlup yoluna devam eden ve Medipol Başakşehir ile Beşiktaş gibi 17 puanla zirveye ortak olan Galatasaray, sezona beklentilerin altında sonuçlarla başlayan bordo-mavili ekibi puansız göndermeye çalışacak. Trabzonspor, ilk 7 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı. Ersun Yanal, Galatasaray'a karşı (Trabzonspor, Eskişehirspor ve Fenerbahçe ile) çıktığı son sekiz maçın üçünü kazandı.

Galatasaray ligde evinde oynadığı son dört maçı kazandı; sarı kırmızılılar en son Nisan-Mayıs 2015'te iç sahada üst üste beş maç kazanmıştı. Galatasaray, 2011-12 sezonundan bu yana en az gol yediği lig başlangıcını yaptı (yedi maç, beş gol). Galatasaray, 2009-10 sezonundan bu yana ilk defa yedinci haftayı namağlup geçirdi. Trabzonspor, ilk yedi haftada topladığı yedi puanla tarihinin en kötü lig başlangıcını tekrarladı (1974-75 ve 2002-03'te bir galibiyet, dört beraberlik; 1974-75'te galibiyet üç puan hesaplanarak). Trabzonspor, Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son altı maçı kaybetti ve tarihindeki en kötü yenilgi serisini yaşıyor. Bordo mavililer, aynı zamanda son beş deplasman maçında da gol atamadı. Eren Derdiyok Süper Lig'de Trabzonspor'a karşı forma giydiği iki maçta üç gol attı. Derdiyok'un ligde daha fazla gol attığı başka rakibi yok. Selçuk İnan Galatasaray formasıyla Trabzonspor'a karşı forma giydiği 11 maçta dört gol attı. Selçuk'un Galatasaray kariyerinde Süper Lig'de daha fazla gol attığı bir takım yok.

11 MAÇLIK SERİ

Galatasaray, Trabzonspor müsabakası öncesi, son 11 resmi maçını kaybetmeyerek önemli bir seriye imza attı. Son yenilgisini, geride kalan sezon ligin 32. haftasında evinde Beşiktaş’a 1-0’lık sonuçla alan sarı-kırmızılı ekip, ardından çıktığı 9 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa maçında yenilgi yüzü görmedi. Bu 11 maçlık seride, 8 galibiyet ve 3 beraberlik yaşayan Galatasaray, Fenerbahçe’ye karşı (1-0) Ziraat Türkiye Kupası, Beşiktaş’a karşı (Normal süre 0-0, penaltılarda 4-1) TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.