Buse Terim kimdir?

Buse Terim kimdir?
Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Buse Terim kimdir? Buse Terim hakında detaylı bilgileri haberimizde derledik. İşte detaylar...

Buse Terim, 21 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Fulya Terim, babası Teknik Direktör Fatih Terim’dir. Merve adında ablası vardır. Okuduğu Yüzyıl Işıl Koleji’nden 2007 yılında mezun oldu. 2011 yılında da New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği bölümünü bitirdi. Burberry, Dolce&Gabana, Elle Dergisi ve Ralph Lauren gibi markalarda staj yaptı. Mezuniyetinin ardından çok sevdiği New York’u terk ederek İstanbul’a döndü.

Hobi olarak öğrencilik yıllarında başladığı moda blogger’lığını daha profesyonel bir platforma taşımak için kolları sıvadı. Blogunda stil ipuçlarından sezonun trendlerine kadar her şeyi incelerken, bir yandan da ünlülerin gardıroplarına girerek stillerini inceliyor ve ‘her karakter ayrı bir gardrop‘tur mantığı ile çalışıyor.
New York, Paris, Milano, Londra gibi uluslararası moda sektörünün en prestijli moda haftalarına düzenli olarak katılarak tecrübelerini hem kendi websitesinde, hem de konuk yazar olarak Türkiye’nin en çok takip edilen gazete ve dergilerinde okuyucularına aktarıyor.
Öğrenmekten vazgeçmeyen Buse Terim‘in, Moda Haftalarında sokaklarda stil gözlemleri yapmak ise en keyifli özel zevkidir.
Kendini yenilemek ve dijital dünyanın sağladığı özgürlüğü Buse’ce bir vizyonla birleştirmek için çabalayan Buse Terim, kısa süre önce tamamen yenilediği www.buseterim.com.tr ‘de Türkiye’nin en çok takip edilen moda figürü olma özelliğini sürdürüyor.
Buse Terim, 16 Mayıs 2014 tarihinde Volkan Bahçekapılı ile evlendi. Soma faciasıyla ertelenen düğün 6 Haziran 2014 tarihinde yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.