Beşiktaş Antalyaspor maçı skor kaç kaç?

Beşiktaş Antalyaspor maçı skor kaç kaç?
Beşiktaş Antalyaspor maçı skor kaç kaç olacak merak konusu. İki takımda maça hazır. Nefesler tutuldu, Beşiktaş Antalyaspor maç detayları haberimizde olacak...

Beşiktaş Antalyaspor maçı ile siyah-beyazlılar Süper Lig'e geri dönüyor. Şampiyonlar Ligi'nden Napoli zaferi ile dönen Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak. Kötü gidişe son vermek isteyen Antalyaspor, Beşiktaş deplasmanından puanla dönmek isterken, Beşiktaş sahasında kazanıp galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Peki Beşiktaş Antalyaspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Beşiktaş ve Antalyaspor'un ilk 11'leri belli oldu.

Beşiktaş 3- 0 Antalyaspor  

İŞTE İLK 11'LER!
Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Tosic, Marcelo, Adriano, Tolgay, Atiba, Aboubakar, Talisca, Quaresma, Cenk
Antalyaspor: Ferhat, Celutska, Chico, Diego, Sakıb, Zeki, Charles, Danilo, Deniz, Motta, Eto'o

Beşiktaş ile Antalyaspor, bu akşam yapacakları maçla Süper Lig tarihinde 41. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligdeki rekabet, 11 Eylül 1982'de İstanbul'da yapılan ve Beşiktaş'ın 6-0 üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başladı. O tarihten bu yana yapılan 40 lig maçının 28'ini Beşiktaş, 4'ünü Antalyaspor kazandı, 8 karşılaşmada da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Siyah-beyazlıların attıkları 87 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 34 gol kaydedebildi. Geçen sezonki maçları Beşiktaş, Antalya'da 5-1, İstanbul'da ise 1-0'lık skorlarla kazandı. İki takım arasında ligde geride kalan maçlarda Beşiktaş 28, Antalyaspor 4 galibiyet aldı. Siyah-beyazlılar, rakibiyle Süper Lig'de yaptığı son 15 karşılaşmadan 13'ünü kazandı. Beşiktaş, ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı maçlarda rakibini 16 kez yendi, sadece bir kez mağlup oldu 

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Antalyaspor maçı 23 Ekim Pazar akşamı saat 19:00'da başlayacak. LİG TV kanalından canlı olarak yayınlanacak mücadeleyi Barış Şimşek yönetecek. 

Beşiktaş, son 23 maçta sadece 1 kez yenildi 
Rakibiyle Süper Lig'de yaptığı son 15 karşılaşmadan 13'ünü kazanan Beşiktaş, son 23 müsabakadan ise sadece birini yitirdi. Antalyaspor'a 1997-98 sezonunun ikinci yarısında, 3 Mayıs 1998'de İstanbul'da yapılan maçta 1-0 mağlup olan Beşiktaş, daha sonra oynadığı 20 lig maçının 17'sini kazanıp, 3'ünde berabere kaldı. 2013-14 sezonunun ilk yarısında Antalya'da yapılan maçı 2-0 kazanan ev sahibi ekip, rakibi karşısındaki başarısız grafiğini sonlandırdı. Söz konusu sezonun ikinci yarısında İstanbul'daki müsabaka golsüz biterken, geçen sezon ise Beşiktaş, Antalya'da 5-1, İstanbul'da 1-0 galip geldi.

Beşiktaş, evinde açık ara üstün 
Beşiktaş'ın, Antalyaspor karşısında ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı maçlarda rakibine açık ara üstünlüğü göze çarpıyor. Siyah-beyazlılar, Akdeniz temsilcisiyle, birini cezası sebebiyle Eskişehir'de yaptığı iç sahadaki 20 karşılaşmanın 16'sında sahadan galibiyetle ayrılırken, bir kez rakibine yenildi, 3 kez de berabere kaldı. Beşiktaş, iç sahadaki maçlarda kırmızı-beyazlıların filelerini 41 kez havalandırırken, kalesinde ise yalnızca 7 gol gördü.

 İki takım Süper Lig'de 40 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Beşiktaş sadece dört kez yenildi. Beşiktaş, ligde iç sahada Antalyaspor'a sadece bir kez kaybetti. Beşiktaş Süper Lig'de evinde oynadığı son 13 maçta yenilmezken bu maçların 12'sinde sahadan galibiyet ile ayırldı. Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı altı lig maçının her birinde en az iki gol attı (toplam 19, maç başına 3,2 gol).

Beşiktaş, en son 2008-09 sezonunda ligin ilk yedi haftasını namağlup geçirmişti. Antalyaspor, dördüncü defa Süper Lig'in ilk yedi haftasını galibiyetsiz geçiriyor. Bunu en son 2008-09 sezonunda yaşamışlardı.  Antalyaspor, Süper Lig'deki son galibiyetini 13 Mayıs 2016'da Trabzonspor'a karşı almıştı. Bu maçta üç gol atan Ömer Şişmanoğlu, şu anda Beşiktaş kadrosunda bulunuyor. Antalyaspor, Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son yedi maçta galibiyet alamadı; öncesinde deplasmanda oynadıkları üç maçı üst üste kazanmışlardı. Rıza Çalımbay ve Şenol Güneş Süper Lig'de teknik direktör olarak 10 kez karşı karşıya geldi bu maçlarda taraflar dörder galibiyet aldı. Rıza Çalımbay, teknik direktör olarak Süper Lig'de Beşiktaş karşısına 20 kez çıktı. İlk 10 maçta sekiz mağlubiyet alan Çalımbay, son 10 maçın sadece dördünü kaybetti. Antalyaspor, bu sezon ligde ilk yarılarda hiç gol yemeyen tek takım. Beşiktaş ise ilk yarılarda yedi gol attı (Kayserispor ve Fenerbahçe ile birlikte en yüksek sayı).

Antalyaspor'un ligde yediği son altı golün beşi 78. dakika ve sonrasında geldi. Beşiktaş'ın da ligde attığı son dört golü 67. dakika ve sonrasında geldi. Beşiktaş'ın iç sahada attığı son üç gol duran toplardan geldi. Antalyaspor'un da deplasmanda attığı son dört golün üçü duran toplardan geldi.Ligde yalnızca Konyaspor (%55,3), Beşiktaş (%52) ve Antalyaspor'dan (%49,1) daha yüksek şut isabetine sahip. Ligde duran toplar dahil en fazla orta yapan oyuncu Caner Erkin. Lamine Diarra, Süper Lig'de Beşiktaş'a karşı oynadığı beş maçta üç gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.