Şok cihazlı tacizcinin ifadesi 'pes artık' dedirtti

Şok cihazlı tacizcinin ifadesi 'pes artık' dedirtti
Mahalledeki erkek çocuklarını, sigara bahanesiyle kandırarak evine götürüp elektroşok cihazı kullanarak taciz ettiği gerekçesiyle tutuklanan zanlının ifadesi 'pes artık' dedirtti.

Zanlı Sadık B. ifadesinde evinden çıkan deliller için, "Dürbünü manzara seyretmeyi seviyorum o yüzden aldım. Elektroşok cihazını ise tek yaşadığım için korktuğumdan hırsızlara ve diğer şahıslara karşı kendimi korumak için aldım" dedi.

Adana'da, mahalledeki erkek çocuklarını sigara vermek bahanesiyle evine götürüp elektroşok cihazı kullanarak taciz ettiği ileri sürülen şahsın evinden dürbün de çıktı. Tutuklanan zanlının ifadesinde, "Dürbünü manzara seyretmek için kullanıyorum, elektroşok cihazını ise tek yaşadığım için kendimi korumak için kullanıyorum" dediği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, İstiklal Mahallesi'nde bir evde kavga çıktı. Bir süre sonra polis kavgayı önlemek için olay yerine geldi. Mahallelinin bir eve saldırdığını gören polis, grubu sakinleştirdi. Mahalle sakinleri evde yaşayan 56 yaşındaki Sadık B.'nin erkek çocuklarını taciz ettiğini ileri sürdü. Bunun üzerine polis, Sadık B.'yi polis merkezine götürdü.
Taciz iddiaları üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olayı araştırmaya başladı.

AİLELER ŞİKAYETÇİ OLDU

Zanlının evinde yapılan aramalarda şok cihazı, dürbün, cinsel gücü artırıcı hap, 2 el kamerası, porno dergiler ve CD ele geçirildi.
Bu sırada yaşları 16'dan küçük 3 erkek çocuğun ailesi de zanlıdan şikayetçi oldu. Aileler zanlının çocukları sigara vermek bahanesiyle kandırıp eve götürdüğünü, burada taciz etmeye çalıştığını, karşı koyanları da elektroşok cihazıyla etkisiz hale getirip taciz ettiğini ileri sürdü.

fft256_mf20336865-25102016111354.jpeg

TUTUKLANDI

Polisin ifadesini aldığı zanlının da iftiraya uğradığını, kimseyi taciz etmediğini iddia ettiği öğrenildi. Ancak polis evde çıkan malzemeleri ne yaptığını sorunca zanlı, "Dürbünü manzara seyretmeyi seviyorum o yüzden aldım. Elektroşok cihazını ise tek yaşadığım için korktuğumdan hırsızlara ve diğer şahıslara karşı kendimi korumak için aldım. Cinsel gücü artırıcı hapları ise geneleve giderken kullanıyorum. İki kamerayı ise hatıra kalsın diye arkadaşlarla bir yere gittiğimde orada çekim yapmak için bulunduruyorum" dediği öğrenildi.
Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Sadık B. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.