Galatasaray Dersimspor maçı skor kaç kaç sona erdi?

Galatasaray Dersimspor maçı skor kaç kaç sona erdi?
Galatasaray Dersimspor maçı saat kaçta hangi kanalda başlayacak merak konusu. Taraftarlar heyecanla bu maçın başlamasını bekliyor. Galatasaray Dersimspor maçı skor kaç kaç olacak? Detaylar haberimizde olacak...

Galatasaray Dersimspor maçı Ziraat Türkiye Kupası'nın bu turdaki en dikkat çeken mücadelesi. Futbolseverler her kupa haftasında olduğu gibi 'Hangi kanalda, saat kaçta, canlı?' vb. gibi sorular soruyor. Galatasaray Dersimspor maçının yayın bilgileri de merak ediliyor. Haberimizin detayında bu mücadeleyle ilgili bilgileri aktaracağız.Galatasaray Dersimspor Ziraat Türkiye Kupası maçı bu akşam saat 21.00'den itibaren Aspor'dan canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. 

Galatasaray 5- 1 Dersimspor

Yedekleri görme fırsatı

Genelde ilk 11’de görev yapan isimlerden sadece Podolski’nin ilk 11’de şans bulması bekleniyor. Riekerink böylece yedek oyuncuların son durumunu görme şansı yakalayacak.


Muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray: Cenk, Sabri, Serdar Aziz, Semih, Linnes, Hamit, De Jong, Sinan, Josue, Yasin, Podolski

Dersimspor: Barış Başkan, Volkan Dikmen, Furkan, Atahan, Koray Yıldız, Emrah, Zeki, Çağdaş, Volkan Çekirdek, İbrahim, Koray Kurt

Galatasaray Dersimspor maçının hakemi Bülent Birincioğlu

Kupanın en önemli karşılaşması gözüyle bakılan Türk Telekom Arena'daki Galatasaray Dersimspor maçının hakemi atandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Galatasaray'ın ev sahipliğinde oynanacak mücadeleye Süper Lig'de çok fazla görev almayan hakemlerden olan Bülent Birincioğlu'nu atadı. 

Trabzon bölgesi hakemi olan ve asıl mesleği öğretmenlik olan Bülent Birincioğlu, son olarak geçtiğimiz hafta sonu TFF 1. Ligi'nde oynanan Yeni Malatyaspor-Manisaspor karşılaşmasında görev yapmıştı. Mücadeleyi ev sahibi Yeni Malatya 3-1'lik skorla kazanmış, 90 dakikada toplam 3 sarı kart çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.