Mesut Özil hakkında flaş iddia! Fenerbahçe ile...

Mesut Özil hakkında flaş iddia! Fenerbahçe ile...
Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil için flaş bir iddia ortaya atıldı. Özil'in Fenerbahçe'den önemli bir isimle görüşmek için İstanbul'a geldiği öne sürüldü.

Hürriyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar, Fenerbahçe için ses getirecek bir transfer iddiasını ortaya attı. Ercanlar, Arsenal'in Türk asıllı Alman milli yıldızı Mesut Özil'in, Fenerbahçe'den önemli bir isim ile görüştüğünü söyledi.

Ahmet Ercanlar, Mesut Özil ile ilgili iddiasında, "Mesut Özil, bir dönem Türkiye'ye gelerek Fenerbahçe için çok önemli bir isim ile görüştü. Bu görüşme tüm medyadan gizli tutuldu ve Özil İstanbul'da toplam 17 saat kaldı. Özil'in önümüzdeki yıllarda mutlaka Fenerbahçe formasını giyeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"BEN ARFA FENERBAHÇE İLE ANLAŞMIŞTI"

Yaz aylarında Fenerbahçe'nin gündemine gelen Ben Arfa için de bilgilerini aktaran Ercanlar, "Ben Arfa ile Fenerbahçe yaz döneminde anlaşmıştı. Tek şartı PSG'den gelen teklifin olumlu sonuçlanmamasıydı. Ancak PSG, James Rodriguez'i alamayınca Ben Arfa PSG'ye gitti. Ama orada Unai Emery ile çok fazla anlaşamadı ve forma şansı bulamıyor. Eğer PSG ile yolları ayırmaya karar verirse Fenerbahçe aportta bekliyor" dedi.

WENGER: "MESUT'U TAKIMDA TUTMAK İSTİYORUZ"

Arsenal ile sözleşme uzatması gündemde olan Mesut Özil için konuşan menajer Arsene Wenger, "Mesut'un çok fantastik bir stili var ve harika asistler yapıyor. Pozisyonuna göre sonuca çok etki ediyor ve farklı birçok repertuara sahip. Bu sadece parayla ilgili değil. Arsenal kupayı kazanabilir ve bunu göstermeliyiz. Ligde Manchester City, Manchester United, Liverpool, Tottenham ve Chelsea gibi kulüplerle mücadele ediyoruz. Hiçbir şey için garanti yok. En iyi oyuncularımızı takımda tutmak istiyoruz" demişti

Real Madrid'ten 2013 yılında Arsenal'e 47 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Mesut Özil'in, İngiliz kulübüyle sözleşmesi 2018'de bitiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.