Saadet Partisi kongre sloganını açıkladı

Saadet Partisi kongre sloganını açıkladı
Saadet Partisi 6’ıncı Olağan Büyük Kongreye ilişkin ‘Kongre konseptini ve sloganını’ açıkladı.

Hafta sonu Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 6’ıncı Olağan Büyük Kongre’sini düzenleyecek olan  Saadet Partisi, kongreye ilişkin ‘Kongre Konseptini’  açıkladı.

YENİ HAMLE

“Çelikleşme” ve “Yeni Hamle” olarak daha önce ana konsepti duyurulan kongrenin ana sloganı ise “Böyle Gelmiş, Böyle Gitmeyecek, bu düzen değişecek” cümlesi olacak. Kongrede hareketin tarihsel misyonu ve vizyonunu ortaya koyan çalışmalar ile birlikte yenilikçi ve kucaklayıcı yönü de vurgulanacak.
 

“BOZUK DÜZENE KARŞI BİR KONSEPT”

 
Saadet Partisi Tanıtmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, “Hem ülkemiz hem coğrafyamız, büyük problemlerle karşı karşıya. Bunun en önemli sebebi mevcut dünya düzenidir ve bu düzenin oluşturduğu kurumların dünyayı idare etme sistemidir. Beraberinde ülkemizde de faizci kapitalist sistem milletimiz ezmekte. En son 15 Temmuz günü yaşanan hain darbe girişimi de bu yanlış ve çarpık düzenin en somut örneği oldu” şeklinde konuştu.
 

GENEL BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI

 
Önceki gün Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu heyetinin açıkladığı tavsiye kararı ile kongreye tek liste ve tek adayla gidilecek. Saadet Partisi Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve hareketin tecrübeli ismi Temel Karamollaoğlu’nun tek aday olarak açıklandığı karar sonrası ise parti bu sefer kongreye ilişkin hummalı bir çalışma içine girdi. Başta kongrenin gerçekleşeceği Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun hazırlıkları olmak üzere birçok konuda parti çalışmalarını yoğunlaştırdı. 
 

ANA KONSEPT; BU DÜZEN DEĞİŞECEK

 
Türkiye siyasi hayatının en önemli siyasi hareketi olan Saadet Partisi’nin kongreleri hem konsept hem de heyecan olarak her daim merak uyandırıyor. Tarihsel olarak birçok kongreye imza atan hareketin bu son kongresine ilişkin de Tanıtma Başkanlığı son hazırlıklarını yaptı. Kongre konsepti olarak ‘Bu düzen değişecek’ ana temasıyla hazırlıklarını yürüten Başkanlık, hem afiş hem görsel olarak önemli mesajlar içeren önemli materyaller hazırladı. Kongreye gelecek olan binlerce partilinin gönlüne hitap edecek olan bir müzik çalışmasında ise son aşamaya gelindi. Ana slogana uygun müzik çalışmasında bestenin bitirildiği ve kongre günü partililere sunulacağı öğrenildi. 
 

bu_duzen_degisecek26102016461.jpg

AĞDAĞ: BOZUK DÜZENE KARŞI BİR KONSEPT

 
Ağdağ, “Mesele bu çarpık düzenin düzeltilmesi meselesidir. Milli Görüş Hareketi başından beri bozuk olduğunu vurguladığı bu dünya düzeninin değiştirmek için mücadele etti. Bu düzeni değiştirilmesi zarureti var. Biz de kongre sloganı olarak ‘Bu düzen değişecek’ dedik” dedi.
 
Saadet Partisi Tanıtmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, hafta sonu gerçekleşecek olan 6’ıncı Olağan Büyük Kongre’nin başta milletimiz olmak üzere İslam coğrafyası ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ettiklerini söyleyerek kongre konseptine ilişkin gazetemize şu değerlendirmeyi yaptı:  “Hem ülkemiz hem coğrafyamız, büyük problemlerle karşı karşıya. Bunun en önemli sebebi mevcut dünya düzenidir ve bu düzenin oluşturduğu kurumların dünyayı idare etme sistemidir. Beraberinde ülkemizde de faizci kapitalist sistem milletimiz ezmekte. En son 15 Temmuz günü yaşanan hain darbe girişimi de bu yanlış ve çarpık düzenin en somut örneği oldu. Mesele bu çarpık düzenin düzeltilmesi meselesidir. Milli Görüş Hareketi başından beri bozuk olduğunu vurguladığı bu dünya düzeninin değiştirmek için mücadele etti. Bu düzeni değiştirilmesi zarureti var. Biz de kongre sloganı olarak ‘Bu düzen değişecek’ dedik.  40 yıllık ortaya konan ideallerin aynı azim ve kararlılıkla ve aynı heyecanla savunulduğu bir kongre süreci yaşayacağız. Milli Görüşçüler olarak bozuk dünya düzenine karşı ‘Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya’ idealimizle bu yola devam edeceğiz”
 

İŞTE KONGREDE KULLANILACAK TEMALAR

 
* Böyle gelmiş, böyle gitmeyecek, bu düzen değişecek
 
* Hep beraber inanalım, bu günler gelip geçecek, yarınlara çalışalım
 
* Güneş doğar yağmur yağar, bir çiçekle bahar doğar
 
* Umudumuz herkes için hep birlikten kuvvet doğar
 
* Herkese lazım olan bereket gelecek
 
* Hep birlikte gayret edelim, refah yeniden gelecek
 
* Herkesin hakkı olan bir yaşam gelecek
 
* Sabredin az kaldı bu düzen değişecek
 

SAADET PARTİSİ BAŞKANLIK DİVANI HELALLEŞTİ
DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI...

 
Yer yer duygusal anların yaşandığı toplantıda, Genel Başkan Kamalak ve Genel Başkan yardımcıları karşılıklı helalleşti. Kamalak, toplantı bitiminde yaptığı kısa konuşmada,  gösterdikleri üstün gayret ve çabaları nedeniyle başkanlık divanı üyelerine teşekkür etti. Toplantının ardından bütün üyeler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
Saadet Partisi Başkanlık Divanı, 30 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek 6. Olağan Büyük Kongre öncesi Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak başkanlığında son toplantısını gerçekleştirdi.  Yer yer duygusal anların yaşandığı toplantıda, Genel Başkan Kamalak ve Genel Başkan yardımcıları karşılıklı helalleşti. Kamalak, toplantı bitiminde yaptığı kısa konuşmada,  gösterdikleri üstün gayret ve çabaları nedeniyle başkanlık divanı üyelerine teşekkür etti. Toplantının ardından bütün üyeler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

MİLLİGAZETE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.