Cenk Gönen'den '3 kulvar' gafı

Cenk Gönen'den '3 kulvar' gafı
Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Galatasaray - Dersimspor maçı sonrası sarı kırmızılı kulübün kalecisi Cenk Gönen '3 kulvar'da oynadıklarını söyleyerek gafa imza attı.

Galatasaray'ın Dersimspor'u 5-1 yendiği maçın ardından sarı kırmızılı kulübün kalecilerinden Cenk Gönen maç sonrası açıklamalara bulundu. '3 kulvar'da oynadıklarını söyleyen Cenk Gönen büyük bir gafa imza atarken uuzn bir süreden sonra kaleyi Muslera'dan adlığı için mutlu oluğunu belirtti.
 
3 kulvarda başarılı olmak istedikleri şeklinde bir gaf yapan Cenk, "Rakibimizi ciddiye alarak oynadık. İyi bir futbol oynamaya çalıştık, gayet keyifli bir mücadeleydi. 3 kulvarda olduğu gibi, buna da talibiz" dedi.
 
Kaleye geçtiğinde elinden geleni yapacağını belirten Cenk Gönen, "Uzun zamandır kaleye geçemiyordum, güzel bir duygu, özlemişim. Muslera ile güzel bir arkadaşlığımız var. Bana da şans geldiğinde, formayı güzel bir şekilde terletmek amacındayım" diye konuştu.
 
Adanaspor mücadelesinden mutlak 3 puan beklediklerini kaydeden file bekçisi, "Adana maçında kayba tahammülümüz yok. Bütün çalışmalarımız o yönde olacak ve umarım sahadan galip ayrılan biz oluruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.