Madde bağımlısı genç öz annesine kapkaç yaptı

Madde bağımlısı genç öz annesine kapkaç yaptı
İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir kapkaç olayı yaşandı. Sıradan bir kapkaç hikayesi gibi görünen olaydan aile dramı çıktı. İşte İstanbul Saraçhane Meydan'ında önceki yaşanan olayın detayları..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne 100 metre mesafedeki Saraçhane Meydanı, önceki gün bir kadının “yardım edin” çığlıklarıyla hareketlendi. Yanındaki erkek, herkesin gözü önünde kadını darp edip yere düşürdükten sonra içinde 3 bin 500 lira bulunan cüzdanını alıp kaçtı. Kapkaç olayının altından bir aile dramı çıktı.

Çaresizlik içinde çırpınan Aysel K. yardım için yanına gelenlere “Oğlum paramı aldı kaçıyor n’olur, yakalayın” diye yalvardı. Bir kişi polisi arayıp yardım isterken diğerleri de cüzdanı kapıp kaçan 31 yaşındaki Savaş K.’nın peşine düştü.

‘BABASI 15 GÜN ÖNCE KAHRINDAN ÖLDÜ’

Aysel K., gözyaşları içinde etrafındakilere başına gelenleri anlattı: “Oğlum madde bağımlısı. Babası onun yüzünden, 15 gün önce kahrından öldü. Sabah onu hastaneye götürmüştüm. Gasp olayından 15 ay hapis cezası vardı, aranıyordu.”

Bu sırada vatandaşların yakalayıp polise teslim ettiği Savaş K. polis aracında bekletilirken, çalıp kaçtığı cüzdan, para ve telefon annesine teslim edildi. Aysel K. aracın camından oğluna “Yazıklar olsun sana verdiğim emeklere. Şimdi hapishanelerde çürüyeceksin” diye bağırdı. Oğlundan şikâyetçi olan Aysel K., ifade vermek üzere, Yedikule Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.