Ünlü isme yangın şoku! Elleri yandı

Ünlü isme yangın şoku! Elleri yandı
Usta oyuncu Münir Özkul’un da oturduğu binada, tüpgaz sızıntısından kaynaklanan yangın çıktı. Yangında tiyatro sanatçısı Asime Atuner’in elleri yandı.

 

Yangın nedeniyle sanatçı Asime Atunerer’in elleri ve saçları yandı. Hemen müdahale edilen yangında yıllardır sağlık sorunları yaşayan Münir Özkul’un, yangın bulunduğu kata sıçramadığı için etkilenmediği öğrenildi.

Yangın saat 09.00 sıralarında Sıraselviler Caddesi’nde bulunan binada tiyatro sanatçısı Ferdi Atuner’in dairesinde, ilk belirlemelere göre tüpgaz borusunun sızıntı yapması nedeniyle parlama oldu. Tüpgazı yakmak isteyen Ferdi Atuner'in tiyatro sanatçısı eşi Asime Atuner’in çıkan yangında saçları ve eli yandı.

YANGIN TÜPÜYLE MÜDAHALE

Kadının feryatlarına bina görevlisi Mehmet Kaya koştu. Yangın tüpü ile alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Kısa süre sonra olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.

261020161033360724367-2jpgfybouw5u.jpg

ASİME ATUNER HASTANEYE KALDIRILDI

İtfaiye ekipleri binaya gelerek inceleme yaptı. Saçları tutuşan ve eli yanan Asime Atuner ile eşi Ferdi Atuner, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU

Bina görevlisi Mehmet Kaya, “Tüpün başı kelepçeden kurtulmuş. Büyük ihtimalle çakmağı çaktığında eli ve saçları alev alıyor. Ben gelince, yangın tüpü ile müdahale ettim. Söndürdüm Daha sonra tüpü aşağıya indirdim. Çevredeki arkadaşlar da yardıma geldi” dedi.

Öte yandan aynı binada yaşayan Türk sinemasının usta sanatçısı Münir Özkul’un dumandan etkilenmediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.