Sneijder Adanaspor maçında forma giyemeyecek

Sneijder Adanaspor maçında forma giyemeyecek
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder'den kötü haber geldi.

Trabzonspor maçında gösterdiği etkisiz performans nedeniyle kenara alınan Wesley Sneijder'in kendisini zorladığı için yeniden sakatlandığı ve Spor Toto Süper Lig'de oynanacak olan Adanaspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Sakatlığı devam eden bir diğer isim olan Hakan Balta da bu deplasmanda riske edilmeyecek.

 

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, milli takımında yaşadığı sakatlığın ardından iki idman yapıp oynamak istediğini hocasına bildirmiş ve Trabzonspor maçında ilk 11’de görev almıştı. Ancak tecrübeli futbolcunun fiziksel sıkıntılar yaşadığı her halinden belli oluyordu.

Nitekim Riekerink bu görüntüye daha fazla dayanamadı ve ikinci yarıda Wesley’i kenara aldı. Sağlık heyetinin maç sonrasında yaptığı kontrollerde, Sneijder’in kendisini zorladığı için sakatlığının nüksettiği ve yeniden tedavisine başlandığı öğrenildi.

Sneijder bu nedenle ligde Adanaspor’la oynanacak deplasman maçında forma giyemeyecek. Yıldız futbolcunun bir sonraki Başakşehir maçını kaçırma ihtimalinin de yüksek olduğu belirtiliyor. Bu karşılaşmanın ardından tekrar milli araya giriliyor ve sonrasında Fenerbahçe derbisi oynanacak.

Sağlık ekibiyle toplantı yaptı

Adanaspor deplasmanında forma giyemeyecek isimlerden biri de Hakan Balta olacak gibi görünüyor. Tecrübeli savunmacının sakatlığının devam ettiği, tedavisinin olumlu sonuç vermesine rağmen riske edilmeme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Sağlık ekibine göre Riekerink’in Hakan’ı oynatmasında bir sakınca yok, ancak teknik heyetle birlikte alınan karar gereği, şimdilik Chedjou-Semih ikilisinin tercih edilmesi daha olası görünüyor. Hakan’ın bir sonraki Başakşehir maçına yetişeceği de gelen haberler arasında.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.