Beşiktaş, Aboubakar'ın yerine forvet arıyor

Beşiktaş, Aboubakar'ın yerine forvet arıyor
Beşiktaş'ın son haftalarda gösterdiği performansla en beğenilen isimlerinden biri olan Kamerunlu golcü Aboubakar'ın ülkesinin katılacağı Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olması nedeniyle yeni bir golcü aradığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Napoli ve Süper Lig'de Antalyaspor maçlarında toplam 3 gol atan ve futbolseverlerin büyük beğenisini toplayan Aboubakar ikinci devrenin başında Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olması siyah beyazlı kulübü harekete geçirdi. Deneyimli teknik direktör Şenol Güneş'in hem forvet hem de kanatlarsa oynayabilecek bir futbolcu istediği öğrenildi.

Teknik Direktör Şenol Güneş ile golcü takviyesi konusunda görüş alışverişinde bulunan yönetimin, maliyeti en fazla 5 milyon euroya kadar olan bir forveti transfer etmek istediği öğrenildi.

Teknik heyetten gelen bu istek üzerine yaklaşık bir ay önce İzleme Komitesi’ne talimat veren Beşiktaş Yönetimi, menajerlerle de temaslara başladı. Avrupa ve Amerika kıtasından kanat özellikli forvet arayışlarına başlayan yönetim, devre arası transfer dönemi gelmeden tespit edilen oyuncuyla anlaşmaya çalışacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.