Beşiktaş - Napoli maçının biletleri satışa sunuldu

Beşiktaş - Napoli maçının biletleri satışa sunuldu
Beşiktaş Kulübü, Şampiyonlar Ligi'nde gelecek hafta salı günü oynanacak olan Napoli maçının biletlerinin satışa çıktığını açıkladı. Vodafone Arena'daki karşılaşmada en ucuz bilet 130 TL...

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde gelecek hafta salı günü oynayacağı Napoli maçının biletleri satışa çıkt. Siyah Beyazlılar'ın gruptan çıkması adına büyük önem taşıyan mücadelede en ucuz bilet 130 TL'den satılacak. 

Besiktas.com.tr'den yapılan açıklama şu şekilde:

Beşiktaşımız, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında 1 Kasım Salı Günü saat 20.45'te Vodafone Arena'da SSC Napoli ile karşılaşacak.

Karşılaşmanın biletleri, 27 Ekim Perşembe günü saat 11.00 itibariyle satışa sunulacaktır.

Bilet Satış Kanalları

SSC Napoli karşılaşmasına bilet satın almak isteyen taraftarlarımız, biletlerini Vodafone Arena bilet satış gişesi, www.passo.com.trinternet portalından, N’Kolay satış noktaları ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden alabilirler.

Kombine Sahiplerine Para Puan Avantajı

Vodafone Arena’dan kombinesi olup maça gidemeyecek taraftarlarımız, gidemeyecekleri her bir karşılaşma için kombine koltuklarını kulübümüze devredebilecektir. Devri yapılan koltuğun ilgili karşılaşma için satılmasının ardından, kombine sahibi taraftarlarımızınwww.passo.com.tr hesaplarına bilet ücretinin %60’ını (masrafların düşülmesinin ardından) para puan olarak aktarılacaktır. Biriken para puanlar bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim avantajı sağlayacaktır.

Kombine koltuğun maçlık olarak devrinin gerçekleşmesi için BJK tarafından satışa sunulan koltukların tükenmesi gerekmektedir.

Tek Maçlık Geçiş Kartı Teslimatı

Passolig kartı olup kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, SSC Napoli karşılaşmasına bilet satın almaları durumunda tek seferlik geçiş kartlarını Vodafone Arena bilet satış gişesinden teslim alabileceklerdir.

Vodafone Arena bilet gişesi haftanın her günü 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Engelli Tribün Bilet Talepleri

Engelli ve Gazi taraftarlarımız, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir.

Engelli tribün bileti, Vodafone Arena engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 27-28 Ekim tarihleri arasında yapılacak talepler sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır. Stadyum girişinde taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarların BJK logolu Passolig kartları olması gerekmektedir.

Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 395TL
Kategori 2 : 365TL
Kategori 3 : 325TL
Kategori 4 : 300TL
Kategori 5 : 260TL
Kategori 6 : 220TL
Kategori 7 : 140TL
Kategori 8 : 130TL
VIP : 800TL
1903 A-E BLOK : 800TL
1903 B - D BLOK : 850TL
1903 C BLOK : 900TL

SSC Napoli karşılaşmasında kağıt bilet satışı olmayıp Passolig uygulaması geçerli olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.